După un weekend perfect, în care a reușit cel de-al 60-lea hat-trick din carieră, Cristiano Ronaldo a anunțat la începutul acestei săptămâni că unul dintre gemenii lui nou-născuți a încetat din viață.
Ca urmare a acestei tragedii, fotbalistul nu a putut fi prezent la partida în care Manchester United a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Liverpool.
După două zile petrecute alături de familia sa, starul portughez de 37 de ani s-a întors, miercuri, la antrenamentele echipei lui Ralf Rangnick. Ronaldo a fost fotografiat în mașină, pe bancheta din spate, vizibil afectat de evenimentele din ultimele zile.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23
În ciuda faptului că a reluat pregătirea, Cristiano Ronaldo este învoit pe o perioadă nedeterminată pentru meciurile oficiale ale lui Manchester United.
Citește și:

Reacția familiei lui Ronaldo după gestul făcut de fanii lui Liverpool

În fața unor momente de cumpănă, rivalitatea nu își are locul, iar suporterii lui Liverpool au arătat ce înseamnă familia fotbalului. La meciul cu Manchester United, suporterii "cormoranilor" s-au ridicat în picioare în minutul 7 (numărul de pe tricoul lui Cristiano Ronaldo), exprimându-și solidaritatea față de drama prin care trece fotbalistul lusitan.
Întregul stadion a aplaudat, iar suporterii au cântat "Viva Ronaldo" și "You'll never walk alone". A fost un moment încărcat de emoție și care a transmis, poate mai mult ca niciodată, că fotbalul leagă relații indestructibile.

Fanii lui Liverpool au oferit momentul sezonului! Gest superb în memoria fiului pierdut de Ronaldo

Impresionată de gestul acestora, familia lui Cristiano Ronaldo a ținut să le mulțumeasă fanilor de pe Anfield pentru atașamentul arătat.
"Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi", a fost mesajul trimis de sora fotbalistului, Elma, după superbul moment oferit de fanii de pe Anfield.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56