Atacantul de 29 de ani a fost criticat pentru evoluţiile sale din ultimul sezon, dar şi din cauza ineficienţei. Alături de Divock Origi, cei doi au reuşit să înscrie un singur gol, fapt ce le-a atras antipatia englezilor. Elveţianul a transmis conducerii faptul că îşi doreşte să evolueze meci de meci, iar la Liverpool nu are această posibilitate din cauza concurenţei pe post.
Cu Shaqiri pe teren, care a înscris de 3 ori, Elveţia a ajuns până în sferturile Euro 2020, acolo unde a fost învinsă de Spania, după penalty-uri.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 39 MINUTE

Shaqiri, dorit de Lazio

Jose Enrique, fostul jucător al lui Liverpool, este de părere că Lazio îl doreşte foarte mult pe Xherdan Shaqiri: "Odată cu declaraţiile în spaţiul public ale lui Shaqiri, care a afirmat că îşi doreşte o nouă provocare, iar ţinând cont că jurnaliştii italieni anunţă că Lazio a intrat pe fir pentru transferul lui, înseamnă că cele două părţi se află deja în contact", a declarat fosta vedetă a lui Liverpool, pentru Empire of the Kop.
"Ceea ce a făcut acum este să pună o mică presiune asupra proprietarilor. Dacă vorbim de partea financiară, poate Liverpool nu va fi mulţumită de ceea ce va propune alt club, însă cel mai bun lucru pe care îl poate face un jucător este să exercite presiune".
"Cred că Shaqiri este un jucător grozav, a evoluat foarte bine la Euro 2020, dar marea problemă cu care se confruntă este că este predispus foarte mult la accidentări. Stilul de joc al lui Liverpool este unul foarte intens, presiunea este uriaşă şi nu cred că i se potriveşte cu adevărat. Nu este capabil să evolueze 4 sau 5 meciuri la rând", a adăugat Enrique.
"Dar, evident, poate s-ar potrivi mult mai bine în alt colectiv, care nu are o presiune atât de mare, o formaţie care ţine mai mult de minge. Italia este locul perfect pentru Shaqiri, este un fotbal mai tacticizat şi ar putea fi un jucător foarte, foarte util pentru Lazio, dacă acolo va alege să meargă în această vară".
Diogo Jota şi Harvey Elliott sunt alte opţiuni interesante pentru Liverpool pe benzi, însă dacă portughezul a confirmat deja, Elliott nu a debutat încă pentru "cormorani" într-un meci oficial.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 14 ORE
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 16 ORE