Thomas Tuchel nu și-a menajat deloc jucătorii după meciul Chelsea – Brentford 1-4. Germanul a fost extrem de nervos pentru cum s-a apărat Chelsea după ce a deschis scorul pe Stamford Bridge. Deși toată lumea se aștepta la un meci cel mult echilibrat, la finalul căruia Chelsea să obțină cele 3 puncte, deznodământul a fost mai degrabă șocant.

Chelsea, "pulverizată" de Brentford! Eriksen & Co., victorie uriașă pe Stamford Bridge, 4-1

Brentford, echipă nou-promovată, s-a dezlănțuit pe teren după ce a încasat primul și unicul gol din partea gazdelor. Antonio Rudiger a fost cel care a dat startul festivalului de goluri de pe Stamford Bridge, înainte ca "Albinele" să înscrie patru goluri, trei dintre ele în interval de 10 minute. Janelt a egalat, iar Christian Eriksen a adus trupa lui Thomas Frank în avantaj. Brentford a mai punctat de două ori până la final, prin același Janelt și Wissa.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
CITEȘTE ȘI:

Thomas Tuchel, enervate la culme de apărarea lui Chelsea după eșecul cu Brentford

Chelsea rămâne pe locul 3 în urma acestei înfrângeri, având un avantaj confortabil față de echipele de la locul 4 în jos, dar Tuchel nu s-a ferit să le reproșeze jucătorilor săi că "nu s-au apărat îndeajuns de bine" în fața unei echipe nou-promovate: "Nimeni nu a văzut acest rezultat venind, mai ales după ce am avut 1-0. A fost foarte atipic pentru noi. Dar am încetat să ne apărăm, o eroare fatală. Nu am fost conștienți de pericolul adversarului, am fost neglijenți cu apărarea și am fost pedepsiți.
Ei au profitat la maxim în acele 10 minute. Imediat după al treilea gol, am avut 10 minute în care am avut ocazii mari, foarte mari, și le-am ratat. Au fost suficient de norocoși și de agresivi pentru a înscrie trei goluri. Nu ai cum să te aperi cum am făcut-o noi și să nu iei niciun gol în Premier League. Am fost execrabili, probabil și-au imaginat că s-a terminat meciul după ce au dat gol. Apărare nu am avut, nici energie nu am avut. Și la nivel mental am părut obosiți, ceea ce este normal dacă ne uităm ce se întâmplă aici. După ce am marcat, am uitat că mai avem 40 de minute de joc. Cred că am meritat să preluăm conducerea, dar ce a urmat… nu am cuvinte", a spus Tuchel.
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55