Romelu Lukaku a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului Chelsea, la câteva ore distanță după ce managerul Thomas Tuchel a vorbit despre atacantul belgian în cadrul unei conferințe de presă.
În interviu, atacantul le-a vorbit direct fanilor chubului Chelsea, a abordat evenimentele din ultimele zile și săptămâni și a subliniază angajamentul lui față de club. El a promis că va încerca să recâștige încrederea lor cu performanțele sale de pe teren.
De asemenea, așteaptă cu nerăbdare provocările următoare. Prima va fi chiar miercuri seara, în manșa tur cu Tottenham din semifinalele Cupei Ligii.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM O ORĂ
"Îmi pare rău pentru supărarea pe care am provocat-o. Voi știți legătura pe care o am cu acest club încă din anii adolescenței, așa că înțeleg perfect că sunteți supărați.
Evident, acum depinde de mine să că recâștig încrederea și voi face tot posibilul să-mi arăt angajamentul în fiecare zi pe terenul de antrenament și în jocuri, încercând să mă asigur că vom câștiga jocuri.
Și da, de asemenea, știți de la manager. Mi-am cerut scuze, le-am spus și colegilor și conducerii clubului că nu a fost un momentul potrivit pentru a da acel interviu. Vreau să merg mai departe și să mă asigur că vom câștigă meciuri de fotbal, că voi performa pentru echipă în cel mai bun mod", a declarat Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku a insistat că interviul a fost conceput doar ca un adio respectuos față de fanii lui Inter

Atacantul belgian a insistat că interviul său pentru Sky Sport Italia a fost conceput doar ca un adio respectuos față de fanii lui Inter, dar că acum înțelege daunele cauzate prin declarațiile lui.
În videoclip, el a promis că va încerca să recâștige încrederea fanilor cu performanțele sale de pe teren.
"Cred că ar fi trebuit să fiu mult mai clar în mesajul meu, să fiu sincer. Pentru că interviul a fost pentru a-mi lua rămas bun de la suporterii Inter, nu a fost vorba de a încerca să arăt lipsă de respect față de suporterii lui Chelsea, față de clubul de fotbal, de proprietar, de colegii mei, de staff-ul tehnic. Pentru că au făcut multe eforturi ca să mă întorc aici și am vrut să mă întorc aici.
Am avut obiectivul de a reveni de când am plecat, așa că înțeleg perfect frustrările fanilor. Dar acum depinde de mine să mă asigur că angajamentul meu este de 100% și voi face asta în fiecare meci.
Clubul meu este Chelsea, toată lumea știe că de la 10 sau 11 ani am spus că vreau să joc pentru Chelsea. Erau imagini clare când am venit în excursia școlară în care am spus că vreau să joc pentru Chelsea. Am venit aici când aveam 18 ani, iar atunci nu a mers atât de bine. Acum m-am întors la 28 de ani, chiar nu pot să dau peste cap asta", a mai spuis Lukaku.

Ce a declarat Thomas Tuchel după întâlnirea cu Romelul Lukaku

Thomas Tuchel i-a acceptat scuzele lui Lukaku și l-a reintrodus în lot.
"Romelu Lukaku şi-a cerut scuze şi e din nou în lotul nostru. Pentru mine a fost foarte important să înţeleg că nu a dorit să spună ceea ce a spus. Nu e un scandal atât de mare pe cât ar fi vrut unii. Nu e sub nicio formă o chestuine minoră, dar suntem calmi, i-am acceptat scuzele.
Romelu e foarte conştient de ce s-a întâmplat şi ce a creat. Se simte responsabil să cureţe mizeria făcută. Poate că vom mirosi în continuare puţin din cauza a ce a făcut, dar ne vom descurca. Nu are altă variantă, e jucătorul nostru", a spus Tuchel în conferinţa de presă de azi.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 13 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 14 ORE