Chelsea se desparte de primul jucător după ce Roman Abramovich a anunțat că vinde clubul, în timp ce FC Barcelona își definește treptat lotul pentru sezonul viitor.
Catalanii și-au propus să facă mai multe achiziții pentru sezonul următor, iar după ce a finalizat transferul lui Pablo Torre, este la un pas să anunțe și acordul cu Andreas Christensen, fundașul grupării de pe Stamford Bridge. Danezul și-a dat acordul pentru a juca pe Camp Nou, rămâne doar să-și mai pună semnătura pe contract.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ORĂ
Fundașul în vârstă de 25 de ani va sosi din postura de jucător liber, pentru că angajamentul lui cu Chelsea se încheie la finalul sezonului.

Andreas Christensen a refuzat alte cluburi din Premier League pentru FC Barcelona

Jurnalistul Fabrizio Romano susține că Andreas Christensen și-a dat deja acceptul pentru a veni la FC Barcelona. Contractul ar urma să se întindă pe durata a 5 ani. Potrivit Marca, cele două părți discută această mutare de câteva luni bune. Iar disponibilitatea arătată de internaționalul danez de a juca pe Camp Nou a fost întotdeauna totală.
El a avut și alte oferte, dar a prioritizat interesul Barcelonei. Nu a existat nicio posibilitate pentru ca alte grupări din Premier League să-l transfere, din respect pentru Chelsea. Contactele s-au intensificat în ultimele săptămâni, odată cu deplasările lui Jordi Cruyff și Mateu Alemany la Londra, iar în urmă cu câteva zile acordul a fost practic finalizat. În acest moment se mai așteaptă doar semnătura.
Venit de la Borussia Monchengladbach pe Stamford Bridge, Christensen a jucat în 23 de meciuri în acest sezon pentru Chelsea în toate competițiile și a marcat un gol.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 2 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 7 ORE