Divock Origi este primul fotbalist despre care se știe cu siguranță că nu va mai juca la Liverpool din sezonul viitor. Venirea și adaptarea imediată a lui Luis Diaz i-a îngrădit și mai mult șansele belgianului de a juca în echipa lui Klopp, iar acesta va părăsi Anfield în această vară.
Conform reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano, atacantul de 27 de ani este aproape de a ajunge la un acord cu AC Milan. Echipa lui Pioli are nevoie de suflu proaspăt în ofensivă, Giroud și Ibrahimovic apropiindu-se de finalul carierei, iar Origi este o variantă excelentă, mai ales că va fi luat gratis, fiind la final de contract cu Liverpool.
Belgianul i-ar fi înștiințat deja pe șefii lui Liverpool de intenția sa, iar oficializarea mutării pe San Siro este doar o chestiune de timp.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
ACUM 12 ORE
Citește și:

Divock Origi pleacă de la Liverpool după 7 ani

Origi a ajuns la Liverpool în 2014, "cormoranii" plătind pentru el aproximativ 13 milioane de € către Lille. Foarte tânăr la vremea respectivă, belgianul a mai fost lăsat un an la fromația franceză și a ajuns pe Anfield abia în 2015. Cu excepția sezonului 2017-2018, când a fost împrumutat la Wolfsburg, Origi a făcut parte din echipa lui Liverpool, fiind însă în puține perioade un jucător de prim rang.
Atacantul și-a acceptat statutul de rezervă și s-a remarcat în multe rânduri în care s-a apelat la el. Meciul de referință al carierei sale la Liverpool rămâne duelul cu Barcelona din semifinalele Champions League din 2019, când a marcat două goluri în remontada "cormoranilor" (4-0, după ce pierduseră în turul de pe Camp Nou cu 3-0).
Divock Origi a adunat în total 174 de meciuri în tricoul lui Liverpool, marcând 41 de goluri și oferind 18 assist-uri. În acest sezon, belgianul a jucat numai 17 meciuri, reușind 6 gouri și 4 pase decisive.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM O ZI
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
IERI LA 15:20