Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul pas spre împăcare? Arteta nu îl scoate din calcul pe Aubameyang pentru meciul cu Norwich

Alex Masgras

Publicat 22/12/2021 la 20:18 GMT+2

Pierre-Emerick Aubameyang și Mikel Arteta par să se îndrepte către o împăcare. Gabonezul a fost exclus din lot în urmă cu o săptămână. Cu toate acestea, înaintea meciului cu Norwich de Boxing Day, Mikel Arteta nu a scos din calcul reintroducerea în lot a lui Aubameyang.

Mikel Arteta et Pierre-Emerick Aubameyang

Credit imagine: Getty Images

După victoria cu Sunderland din sferturile Cupei Ligii Angliei, Mikel Arteta a vorbit astăzi despre partida de duminică de pe terenul lui Norwich de Boxing Day. Tehnicianul "tunarilor", Mikel Arteta, a fost întrebat și despre Pierre-Emerick Aubameyang, deja fostul căpitan al echipei.
După ce înainte de ultimele trei partide, Arteta nu s-a ferit să declare că Aubameyang nu face parte din planurile sale, antrenorul spaniol și-a schimbat discursul la ultima conferință de presă:
"Luăm fiecare meci pe rând și ne vom decide asupra echipei cu cât ne apropiem mai mult de meci. De obicei vorbim despre asta în ziua meciului, atunci decidem echipa.
Arteta și Aubameyang
Am arătat în acest club că oricine poate face greșeli. Toată lumea are un alt mod de gândire, iar eu sunt deschis la acest lucru, nu este vorba de a îți cere scuze", a spus Arteta.

Aubameyang a rămas fără banderola de căpitan

Pierre-Emerick Aubameyang a fost exclus din lotul lui Arsenal și lăsat fără banderola de căpitan. Gabonezul de 32 de ani a întârziat la echipă și a încălcat protocolul Covid al echipei, lucru care l-a făcut pe Mikel Arteta să ia măsuri împotriva acestuia.
Aubameyang a ratat ultimele trei partide din Premier League ale lui Arsenal, dar și partida din Cupa Ligii cu Sunderland. Absența sa nu a părut să îi deranjeze pe colegii săi, care au obținut 4 victorii, marcând în total 14 goluri.
Următoarea partidă a lui Arsenal va fi duminică, pe terenul lui Norwich. În acest moment, Arsenal se află pe locul 4 în Premier League, cu 32 de puncte.
Program Premier League 26-27 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo