Jordan Henderson a început negocierile cu șefii lui Liverpool pentru a extinde contractul valabil până în 2023. Dar până în acest moment, discuțiile au rămas în impas. Dacă nu se vor înțelege, plecarea mijlocașului în vârstă de 31 de ani ar fi surprinzătoare pentru cormorani.
Henderson este veteranul echipei, acesta aflându-se pe Anfield din 2011.
Publicația The Athletic scrie că discuțiile nu au reușit să ajungă până acum la un numitor comun, deoarece situația este sensibilă și complicată. În timp ce, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid stau la pândă pentru semnarea căpitanului lui Liverpool. "Vara aceasta este critică pentru Jordan Henderson", a declarat o sursă pentru The Athletic.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Liverpool s-a aflat în aceeași situația și cu Georginio Wijnaldum, care a părăsit gratis clubul și s-a alăturat lui Mauricio Pochettino la PSG.

KLOPP VREA SĂ ÎNTĂREASCĂ ATACUL LUI LIVERPOOL!

Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, ar vrea să consolideze atacul cormoranilor pentru sezonul viitor de Premier League. Pentru asta, germanul și-ar dori achiziția extremei dreapta a lui Watford, Ismaila Sarr.
Publicația 90.com scrie că surse autorizate au confirmat că șefii lui Liverpool sunt gata să ofere peste 40 de milioane de euro pentru transferul lui Ismaila Sarr.
Până acum, singurul transfer făcut de Liverpool a fost cel al fundașului central Ibrahima Konate, de la RB Leipzig.
19 goluri și 16 pase de gol în 70 de meciuri are Sarr (23 de ani) pentru Watford, sezonul trecut.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31