Heung Min Son a ratat meciul pe care Coreei de Sud disputat în fața naționalei Libanului. Jucătorul lui Tottenham a fost joia trecută integralist în partida cu Irak, scor 0-0, iar cu câteva ore înaintea meciului cu Liban, federația din Coreea de Sud a anunțat că fotbalistul are o problemă la gamba dreaptă.
"Heung-Min a avut probleme la gamba dreaptă în timpul antrenamentului de pe 6 septembrie, iar pentru protejarea jucătorului, acesta a fost scos din lot", se arată în comunicatul Federației de Fotbal din Coreea de Sud. Chiar și în lipsa lui Son, Coreea de Sud s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Chang-Hoon Kwon.
Următorul meci al lui Tottenham va avea loc sâmbătă, atunci când echipa lui Nuno Espirito Santo va juca pe terenul celor de la Crystal Palace. Portughezul speră ca Son să se recupereze până la partida de sâmbătă, sud-coreeanul fiind unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Spurs în acest debut de sezon, fiind pe primul loc în Premier League cu 9 puncte după trei etape.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png

Lo Celso și Cristian Romero vor fi amendați de Tottenham

Nuno Espirito Santo ar avea probleme importante înainte de meciul cu Crystal Palace, în cazul în care îl va pierde și pe Heung Min Son. Portughezul nu îi va avea la dispoziție nici pe Giovani Lo Celso și Cristian Romero, după scandalul produs la meciul Brazilia-Argentina. Cluburile din Anglia au căzut de comun acord să nu lase jucătorii la echipele naționale în cazul în care aceștia se vor deplasa în zone roșii, dar cei doi jucători argentinieni nu au ținut cont de acest lucru și s-au prezentat la echipa națională.
În urma acestei controverse, cei doi jucători vor fi amendați de către Tottenham. Potrivit celor de la Sky Sports, Lo Celso și Romero au zburat în Croația alături de Emiliano Martinez și Emiliano Buendia de la Aston Villa, ceilalți doi jucători din Premier League implicați în scandalul de duminică din Brazilia, pentru a scăpa de carantină. Într-o situație similară se află și Davinson Sanchez, care a plecat la naționala Columbiei, iar acum riscă la rândul lui o amendă.
Cazul Brazilia – Argentina a ajuns la FIFA. Forul mondial a susținut: "Orice decizie vom lua, va fi criticată. În acest moment, este aproape exclus ca meciul să se joace, nu există date în calendar".
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 19 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 20 ORE