Ofertele finale pentru clubul londonez, scos la vânzare de magnatul rus Roman Abramovici, înainte de sancţiunile impuse de guvernul britanic, au fost depuse joi.
Familia Ricketts, care s-a asociat cu miliardarii americani Ken Griffin şi Dan Gilbert, a înaintat iniţial o ofertă doar în numerar şi a fost inclusă pe lista scurtă de patru ofertanţi acceptaţi de banca Raine Group, care supervizează procesul de vânzare.
Întrâr-un comunicat, grupul Ricketts-Griffin-Gilbert a precizat că după o atentă analiză a decis să nu depună o ofertă finală pentru Chelsea: ''În procesul de finalizare a propunerii lor a devenit din ce în ce mai clar că anumite probleme nu au putut fi abordate, dată fiind dinamica neobişnuită în jurul procesului de vânzare. Noi avem o mare admiraţie pentru Chelsea şi fanii săi şi dorim noului proprietar numai bine''.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 2 ORE
Citește și:

Au rămas trei candidați în cursa pentru achiziționarea lui Chelsea

Prin retragerea familiei Ricketts, au mai rămas trei candidaţi pentru achiziţionarea clubului Chelsea: grupul condus de fostul preşedinte al lui Liverpool, Sir Martin Broughton, care îl include pe preşedintele World Athletics, Sebastian Coe, un consorţiu care îi cuprinde pe oamenii de afaceri Todd Boehly, Hansjorg Wyss şi Jonathan Goldstein şi co-patronul echipei nord-americane de baschet Boston Celtics şi co-preşedinte al Bain Capital, Stephen Pagliuca.
Roman Abramovici a scos Chelsea la vânzare pe 2 martie, pe fondul invaziei Rusiei în Ucraina. Miliardarul ruso-israelian a fost apoi sancţionat de guvernul Marii Britanii pe 10 martie. ''Albaştrii'' trebuie să opereze în condiţiile unei licenţe guvernamentale stricte, iar banii rezultaţi din vânzarea clubului vor merge către fonduri de caritate care ajută victimele războiului din Ucraina.
Abramovici s-a angajat să anuleze datoria de 1,5 miliarde de lire sterline a lui Chelsea şi eventuala tranzacţie, în urma licitaţiilor, ar putea ajunge la trei miliarde de lire sterline.
Sursa: Agerpres
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 2 ORE
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 3 ORE