Radu Drăgușin este jucătorul lui Juventus din 2018, când a fost transferat pentru 2,1 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, fundașul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat la Sampdoria și apoi la Salernitana, urmând ca în această vară să revină la Torino.
După o stagiune în care a jucat sub formă de împrumut la două echipe din Serie A, Drăgușin ar putea pleca definitiv de la Juventus în următoarea perioadă.
Agentul fundașului a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu un club din campionatul Angliei. Florin Manea a spus că are și oferte din Bundesliga pentru Radu Drăgușin, o decizie urmând a fi luată în scurt timp.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29
"Avem contacte avansate cu un club din Premier League pentru Radu. Nu e, însă, vorba despre Nottingham Forest. Dacă va exista însă interes și din această direcție, vom analiza fiecare variantă.
În plus, sunt în derulare niște discuții și din Bundesliga. Zilele următoare vom vedea ce soluție alegem", a spus Florin Manea pentru Playsport.
Citește și:

"DRĂGUȘIN VA FI STÂLPUL ECHIPEI NAȚIONALE!"

Impresarul lui Drăgușin a vorbit la începutul lunii mai despre viitorul fotbalistului. Agentul a explicat faptul că, cel mai probabil, torinezii vor alege să-l mai împrumute un sezon, dar că aceștia nu vor să-l vândă, cel puțin nu pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro.
În plus, Florin Manea s-a arătat convins că în următorii ani Radu Drăgușin va deveni unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei naționale a României, urmând să valoreze 40-50 de milioane de euro.
"Radu Drăgușin va fi, 15 ani de acum înainte, stâlpul echipei naționale. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut din muncă, seriozitate și inteligență.
Acum, dacă ne uităm pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dar dacă ne uităm la evaluarea celor de la Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dau. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane", a declarat Florin Manea.
Fotbal
Lider surpriză în lupta pentru trofeul Golden Boy 2022! Drăgușin, printre nominalizați
16/06/2022 LA 05:58
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28