Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raheem Sterling, nou record în Premier League, în partida câștigată de Manchester City cu Brentford

Alex Masgras

Actualizat 10/02/2022 la 13:29 GMT+2

Manchester City a câștigat partida de pe teren propriu cu Brentford, scor 2-0. Primul gol a fost marcat de Riyad Mahrez, dintr-un penalty obținut de Raheem Sterling, care a stabilit un record în Premier League.

Raheem Sterling of Manchester City is challenged by Mads Roerslev of Brentford during the Premier League match between Manchester City and Brentford at Etihad Stadium on February 09, 2022 in Manchester, England. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Manchester City își continuă parcursul excelent în Premier League. Elevii lui Pep Guardiola au câștigat miercuri seară partida de pe teren propriu contra celor de la Brentford, scor 2-0. Cele două goluri au fost marcate de Riyad Mahrez, în minutul 40, din penalty și Kevin De Bruyne, în minutul 69.
picture

Manchester City a trecut cu 2-0 de Brentford! Rezumatul partidei

Lovitura de la 11 metri din care a transformat Mahrez a fost obținută de Raheem Sterling, cel care a stabilit un record în Premier League. Acesta a obținut al 23-lea penalty în Premier League, din 2012, de când a debutat pe prima scenă fotbalistică engleză, în tricoul lui Liverpool.
Sterling a fost implicat și la al doilea gol marcat de liderul din Premier League. Acesta a interceptat o pasă greșită a portarului lui Brentford, a șutat la poartă, iar mingea respinsă de Raya a ajuns la De Bruyne, care a dus scorul la 2-0.
Citește și:

Manchester City a ajuns la 12 puncte de Liverpool

Cu o nouă victorie în Premier League, Manchester City a ajuns la 60 de puncte după 24 de etape. Echipa lui Pep Guardiola se află în acest moment la 12 puncte de Liverpool, ocupanta locului 2, care are însă două partide mai puțin disputate.
Liverpool va juca în seara aceasta pe teren propriu cu Leicester, iar peste două săptămâni va disputa și restanța cu Leeds United. Chiar și în condițiile în care echipa lui Jurgen Klopp va câștiga cele două partide și va ajunge la același număr de meciuri jucate cu City, "cetățenii" ar rămâne la 6 puncte distanță față de "cormorani".
Pentru Manchester City urmează o deplasare pe terenul celor de la Norwich, sâmbătă seară, de la ora 19:30. Până atunci, Liverpool-Leicester este în această seară de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo