Managerul Ralf Rangnick le cere elevilor săi de la Man United sămeargă la victorie marți, de la ora 22:00, pe Anfield, în partida cu Liverpool. Înaintea acestui joc, germanul a recunoscut faptul că echipa lui ar avea nevoie de șase victorii în ultimele șase jocuri pentru a-și salva sezonul cu o calificare în Liga Campionilor.
În timp ce Liverpool are șansa de a urca pe locul 1 în Premier League și este în cursă pentru patru trofee, Man United se luptă cu Arsenal și Tottenham pentru locul 4. "Diavolii roșii" au de luat și o revanșă după ce în jocul tur au suferit un eșec istoric pe Old Trafford, scor 0-5.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
Rangnick spune că United nu are de ales decât să încerce să câștige jocul de pe Anfield. Următoarele zile sunt decisive pentru echipa lui, în tentativa de a-și atinge ultimul obiectiv rămas în picioare în acest sezon, având în vedere că va înfrunta Arsenal și Chelsea după disputa de mați seara.

Ralf Rangnick: "Este vorba despre situația noastră"

"Cu siguranță vom călători acolo mâine (n.r. marți) și vom încerca să obținem trei puncte, despre asta este vorba. Este vorba despre situația noastră.După ultimele rezultate, suntem încă în cursa pentru locul patru, dar pentru a rămâne în ea trebuie să câștigăm aproape fiecare meci. S-ar putea să nu primim foarte mult credit din partea oamenilor, dar dacă ne ridicăm nivelul, avem o șansă.Puteți vedea că și alte echipe au pierdut puncte în weekend. Este din nou despre a fi consecvenți și, la final, probabil că echipa va reuși cel mai mult asta, va termina pe locul 4", a comentat Ralf Rangnick.
Vorbind strict despre partida cu Liverpool, managerul a subliniat:
"Trebuie să fim mai compacţi, să găsim echilibrul între ceea ce facem când avem mingea şi ceea ce trebuie să facem ca să ne apărăm poarta. Cu siguranţă, trebuie să fim mai compacţi, mai agresivi. Asta trebuie să arătăm mâine împotriva unei echipe care este probabil una dintre cele mai bune în a crea momente în care poate fi periculoasă în careul advers şi în preajma sa. Trebuie să stăm cât mai bine în apărare".
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 12 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42