Ralf Rangnick, noul antrenor interimar al lui Manchester United, este pregătit să facă schimbări în echipa lui Manchester United. Potrivit celor de la ESPN, tehnicianul german a pus ochii pe trei jucători care pot ajunge în această iarnă pe Old Trafford.
Amadou Haidara de la Leipzig, Jude Bellingham de la Borussia Dortmund și Kalvin Phillips de la Leeds United sunt jucătorii care l-au impresionat pe Rangnick. Potrivit sursei mai sus menționate, antrenorul german are susținerea conducerii lui United în ceea ce privește perioada de mercato din această iarnă, dar este de așteptat ca aceasta să nu fie una de răsunet.
Jude Bellingham, starul Borussiei Dortmund, este un jucător care a atras atenția mai multor cluburi din Premier League. Fostul jucător al lui Birmingham continuă să aibă evoluții foarte bune la echipa din Germania. Un alt jucător din Bundesliga urmărit de United este Amadou Haidara de la Leipzig. "Diavolii roșii" au trimis scouteri pentru a îl urmări pe jucătorul de 23 de ani, care are o clauză de 33 de milioane de lire sterline.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
În ceea ce îl privește pe Kalvin Phillips, jucătorul lui Leeds tocmai s-a accidentat și este de așteptat să lipsească aproximativ două luni, ceea ce îl scoate din calcule pentru un eventual transfer în această iarnă pe Old Trafford.

Ralf Rangnick a identificat slăbiciunea lui Manchester United

Conducerea lui Manchester United este impresionată de Ralf Rangnick, care a identificat slăbiciunile echipei și locurile unde aceasta trebuie să se îmbunătățească, pentru a se lupta, din nou, pentru titlul din Premier League.
În acest moment, Rangnick nu este impresionat de mijlocul terenului, cu Fred și Scott McTominay fiind doi jucători remarcați în mod negativ de tehnicianul german. Cei doi nu au fost scutiți de critici nici în perioada în care Ole Gunnar Solskjaer era antrenorul lui Manchester United, aceștia fiind printre cei vinovați de fiecare dată când echipa pierdea.
https://i.eurosport.com/2021/12/09/3268695.jpg
Cei doi au fost titulari în primul meci al lui Rangnick la Manchester United, în victoria de pe teren propriu cu Crystal Palace, scor 1-0. Acesta a fost mulțumit în mare măsură de prestația celor doi, dar a subliniat faptul că este loc de îmbunătățiri în ceea ce îi privește pe cei doi.
"Au fost câteva greșeli, mai ales în prima repriză. Au fost câteva pase la mijlocul terenului care nu mi-au plăcut, una de la Scott, una de la Fred. Dar per total, când cealaltă echipă are posesia, Fred și Scott sunt aproape perfecți pentru acest tip de fotbal", a spus Rangnick după partidă.
Manchester United se află pe locul 6 după 15 etape, cu 24 de puncte. În această seară, de la 19:30, echipa lui Ralf Rangnick se va deplasa pe terenul ultimei clasate, Norwich, într-o partidă care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25