Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick a recunoscut că putea ajunge anul trecut în Premier League! Ce mare club l-a dorit

Nicu Savin

Actualizat 03/12/2021 la 16:48 GMT+2

Ralf Rangnick a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Manchester United. Printre altele, germanul a recunoscut că putea ajunge încă de anul trecut în Premier League, când a fost dorit la Chelsea, dar a refuzat oferta.

Ralf Rangnick im Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Ralf Rangnick și-a intrat pe deplin în rol la Manchester United, după ce a primit drept de muncă în Marea Britanie. Astăzi, managerul german a susținut prima sa conferință de presă în calitate de antrenor al "diavolilor", iar în această după amiază va lua contact cu jucătorii, urmând să conducă primul antrenament.
Printre cele mai interesante lucruri spuse de tehnician a fost faptu că acesta ar fi putut ajunge mai repede în Premier League. Mai exact, acesta a fost contactat de Chelsea în iarna anului 2020, după ce Lampard a fost demis, dar a refuzat oferta, motivând că i se propusese doar un contract pe termen scurt.
"La momentul în care Chelsea m-a contactat, ei au vorbit doar despre posibilitatea de a fi interimar patru luni fără să existe posibilitatea unei colaborări pe termen lung. Aici vorbim de șase luni și jumătate și apoi un rol de consilier pe o perioadă de doi ani. Dacă un club precum Manchester United te contactează, nu poți să-l refuzi.", a afirmat Rangnick, citat de mirror.co.uk.
Citește și:

Rangnick, elogios la adresa lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost, ca de obicei, un subiect de discuție abordat, iar neamțul a afirmat că poate să își adapteze stilul de joc nu doar în funcție de starul echipei, cât și de restul talentelor pe care le are lusitanul în jurul său: "Mereu trebuie să îți adaptezi stilul pentru a integra jucătorii. (Ronaldo) Este incredibil, un profesionist. La vârsta lui nu am văzut vreun jucător să fie atât de bine din punct de vedere fizic. Este vorba despre dezvoltarea echipei, nu doar a lui Cristiano. Jucăm în cele mai competitive competiții din lume. Și coechipierii săi trebuie să aducă același aport".
Antrenorul care a trecut pe la Leipzig a refuzat să vorbească despre o eventuală posibilitate de a rămâne pe bancă, în cazul în care cele șase luni decurg foarte bine. Alt aspect interesant a fost aducerea în discuție a fostului antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, Rangnick confirmând că a vorbit cu norvegianul, pentru a cunoaște cât mai bine lucrurile din interior. Ralf Rangnick speră să fie pe banca lui United la meciul de dumincă, disputat în fața celor de Crystal Palace.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo