Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick, anunț despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la Man United, după tripla cu Norwich

Irina Aldea

Publicat 16/04/2022 la 23:15 GMT+3

Manchester United a obținut sâmbătă o victorie muncită pe teren propriu cu codașa din Premier League, Noriwch. Cristiano Ronaldo i-a salvat pe "diavolii roșii" cu un hattrick de senzație, iar Ralf Rangnick a vorbit la finalul meciului despre viitorul portughezului pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a părut să fie în control total cu Noriwch la scorul de 2-0, însă "canarii" au revenit și au egalat la 2. Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie un gol superb din lovitură liberă și să pună pe tabelă un gol în plus pentru gazde în meciul din etapa cu numărul 33 din Premier League. Deși a intrat pe teren în huiduielile celor din tribune, Ronaldo a plecat acasă cu mingea în uralele suporterilor lui United.Portughezul a înscris în minutele 7, 32 și 76 (din lovitură liberă), în timp ce oaspeții au marcat prin Dowell ('45+1) și Pukki ('52).
picture

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

Antrenor interimar la Manchester United, Ralf Rangnick a ținut să-i laude prestația lui Ronaldo pentru hattrick, al 60-lea al carierei. Germanul a fost întrebat dacă portughezul va pleca la finalul sezonului de pe Old Trafford și a răspuns că această decizie atât de dificilă le va aparține noului antrenor, cel mai probabil Erik ten Hag, și conducerii lui Manchester United.
CITEȘTE ȘI:

Ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo la finalul acestui sezon competițional

Deși contractul portughezului la Manchester United expiră în vara anului 2023, presa internațională transmite că Erik ten Hag nu ar fi foarte convins de Ronaldo să-l păstreze în echipă: "Aceasta nu este o decizie pe care trebuie să o iau eu. Cristiano mai are un an de contract. Va fi decizia noului antrenor și a conducerii. A arătat împotriva celor de la Tottenham și la meciul de azi (cu Norwich) că este un jucător care poate face diferența în astfel de partide, în astfel de momente și nu este nicio coincidență că este cel mai bun marcator din istorie. Astăzi a arătat-o din nou", a transmis Ralf Rangnick la conferința de presă.
În urma reușitelor din etapa cu numărul 33, Cristiano Ronaldo a ajuns la 15 goluri și 3 pase decisive în acest sezon al campionatului englez de fotbal. Mai mult, Ronaldo a ajuns la 60 de hattrick-uri în întreaga carieră, cu 5 mai multe decât rivalul său, Leo Messi.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo