Cristiano Ronaldo nu a fost în lotul lui Manchester United în derby-ul cu Manchester City, câștigat de echipa lui Pep Guardiola cu 4-1. Motivul pentru care Ronaldo a lipsit de la partida de pe Etihad are legătură cu o accidentare a portughezului la șold. Cu toate acestea, Roy Keane nu a crezut în accidentarea fostului său coechipier, iar discursul lui Ralf Rangnick i s-a părut ciudat.

Man City - Man United 4-1 | Rezumatul derby-ului din Manchester: De Bruyne și Mahrez, show pe Etihad

Antrenorul interimar al lui United a vorbit după partidă și i-a răspuns lui Roy Keane:
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ZI
"Trebuie să am încredere în echipa medicală. Doctorul a venit la mine vineri dimineață, înainte de antrenament, și mi-a spus că Ronaldo nu se poate antrena din cauza unor probleme la șold. Același lucru s-a întâmplat și sâmbătă, acesta fiind motivul pentru care nu a fost în lot.
Dacă un jucător îi spune doctorului și echipei medicale că este accidentat și nu poate juca, eu trebuie să accept ca antrenor. Eu nu pot forța un jucător să joace dacă nu este disponibil din cauza unei accidentări", a declarat Rangnick, potrivit Sky Sports.
Citește și:

Roy Keane nu crede în accidentarea lui Cristiano Ronaldo

Înaintea confruntării dintre Manchester United și rivalii locali, Keane a spus: "Nu am înțeles explicația lui Rangnick și am simțit că germanul nu spune întreaga poveste". Când a fost întrebat dacă a existat ceva neștiut privind absența lui Ronaldo la Sky Sports, Keane a răspuns:
"Se pare că există. Nu-mi place deloc când managerul vorbește despre acest flexor al șoldului, nu înțeleg. Vorbim despre Ronaldo ca despre un fel de mașinărie, foarte rar se accidentează și apoi, din când în când, spune că are ceva la flexorul șoldului. Ceva e ciudat și nu înțeleg de ce se întâmplă asta", a spus Keane.
Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu Manchester United, scor 4-1. În urma acestui rezultat, echipa lui Pep Guardiola se află pe primul loc în clasament, cu 69 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul 2, cu 63 de puncte, dar are un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Manchester United ocupă locul 5, cu 47 de puncte.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM O ZI
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
IERI LA 07:05