Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick îi răspunde lui Roy Keane, în cazul Ronaldo: "Trebuie să am încredere în echipa medicală"

Alex Masgras

Publicat 07/03/2022 la 21:09 GMT+2

Ralf Rangnick i-a răspuns lui Roy Keane, după ce fostul mare jucător al celor de la Manchester United nu a înțeles explicația antrenorului interimar pentru absența lui Cristiano Ronaldo din derby-ul de duminică cu Manchester City.

Rangnick sieht CL-Qualifikation als bestmöglichstes Ziel

Credit imagine: SID

Cristiano Ronaldo nu a fost în lotul lui Manchester United în derby-ul cu Manchester City, câștigat de echipa lui Pep Guardiola cu 4-1. Motivul pentru care Ronaldo a lipsit de la partida de pe Etihad are legătură cu o accidentare a portughezului la șold. Cu toate acestea, Roy Keane nu a crezut în accidentarea fostului său coechipier, iar discursul lui Ralf Rangnick i s-a părut ciudat.
picture

Man City - Man United 4-1 | Rezumatul derby-ului din Manchester: De Bruyne și Mahrez, show pe Etihad

Antrenorul interimar al lui United a vorbit după partidă și i-a răspuns lui Roy Keane:
"Trebuie să am încredere în echipa medicală. Doctorul a venit la mine vineri dimineață, înainte de antrenament, și mi-a spus că Ronaldo nu se poate antrena din cauza unor probleme la șold. Același lucru s-a întâmplat și sâmbătă, acesta fiind motivul pentru care nu a fost în lot.
Dacă un jucător îi spune doctorului și echipei medicale că este accidentat și nu poate juca, eu trebuie să accept ca antrenor. Eu nu pot forța un jucător să joace dacă nu este disponibil din cauza unei accidentări", a declarat Rangnick, potrivit Sky Sports.
Citește și:

Roy Keane nu crede în accidentarea lui Cristiano Ronaldo

Înaintea confruntării dintre Manchester United și rivalii locali, Keane a spus: "Nu am înțeles explicația lui Rangnick și am simțit că germanul nu spune întreaga poveste". Când a fost întrebat dacă a existat ceva neștiut privind absența lui Ronaldo la Sky Sports, Keane a răspuns:
"Se pare că există. Nu-mi place deloc când managerul vorbește despre acest flexor al șoldului, nu înțeleg. Vorbim despre Ronaldo ca despre un fel de mașinărie, foarte rar se accidentează și apoi, din când în când, spune că are ceva la flexorul șoldului. Ceva e ciudat și nu înțeleg de ce se întâmplă asta", a spus Keane.
Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu Manchester United, scor 4-1. În urma acestui rezultat, echipa lui Pep Guardiola se află pe primul loc în clasament, cu 69 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul 2, cu 63 de puncte, dar are un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Manchester United ocupă locul 5, cu 47 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo