Manchester United și-a creat 22 de ocazii la partida cu Watford, dar nu a reușit să găsească drumul spre gol. Remiza albă pe Old Trafford poate fi privită ca un rezultat negativ, în contextul bătăliei cu Arsenal pentru locul 4.

Manchester United - Watford 0-0, Video Rezumat. Trupa lui Ralf Rangnick a pierdut două puncte imense

Ralf Rangnick a început să-și piardă răbdarea cu atacanții săi de la Manchester United. În 7 meciuri pe Old Trafford în 2022 (5 în Premier League și 2 în FA Cup), echipa managerului german a marcat doar 6 goluri!
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 14 ORE
"Slujba noastră ca antrenori este să ajutăm echipa să-și creeze suficiente șanse. Dacă am fi avut doar două sau trei ocazii împotriva lui Watford, ne-am putea întreba de ce.Dar numărul de șanse pe care le-am avut, ar fi trebuit să fie suficient pentru a câștiga jocul. Trebuie să fim mai ageri în fața porții, dar dacă ratezi atât de mult, este dificil să câștigi. ", a comentat Ralf Rangnick, potrivit Daily Mail, după partida Manchester United - Watford.

Ralf Rangnick a jucat cu Ronaldo, Fernandes și Elanga în față

Fernandes a ratat trei ocazii importante, în timp ce Cristiano Ronaldo a lovit bara. CR7 a marcat doar un gol în ultimele 10 meciuri.
Manchester United și-a păstrat locul 4, dar are numai 2 puncte în plus față Arsenal, care are trei meciuri mai puțin disputate.
De partea celalată, Roy Hodgson a fost încântat de eforturile echipei sale având în vedere lupta lor pentru evitarea retrogradării: "Am arătat că luptăm pentru supraviețuire. A fost o adevărată performanță de echipă împotriva adversarilor cu superstaruri. Am fost binecuvântați cu un portar de top, Ben Foster ", a declarat managerul oaspeților, care nu a pierdut în ultimele trei vizite pe Old Trafford.
.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 17 ORE
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42