Ralf Rangnick nu va încerca să îl convingă pe Paul Pogba să rămână la Manchester United. Acesta este mesajul pe care l-a transmis tehnicianul german, după ce francezul a refuzat o nouă prelungire a contractului. Acesta va intra curând în ultimele 6 luni de contract, fără să aibă vreo intenție în acest moment de a rămâne pe Old Trafford.
Pentru Ralf Rangnick, lucrurile sunt clare. Acesta nu consideră că este necesar să convingă vreun jucător să rămână la un club mare, precum Manchester United:
"Jucătorii trebuie să își dorească să joace și să rămână la un club mare, precum este Manchester United. Dacă un jucător nu vrea să joace pentru un club precum acesta pe termen mediu sau lung, atunci nu are sens să încerci să îl convingi să rămână. Nu cred că cineva din acest club ar trebui să încerce să convingă jucătorii să rămână", a declarat Rangnick.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 21 ORE

Paul Pogba s-a recuperat în Dubai, dar Rangnick vrea ca jucătorii să rămână la Manchester

Paul Pogba s-a accidentat la un antrenament al echipei naționale, iar o parte din recuperare a efectuat-o în Dubai. Rangnick nu este de acord cu asemenea practici, iar de acum înainte, toți jucătorii accidentați se vor recupera la Manchester, la baza echipei.
"Nu vreau ca jucătorii să își facă recuperarea în străinătate sau în alte locuri, dar decizia în legătură cu Pogba a fost luată înainte ca eu să vin aici. Am vorbit deja cu cei din departamentul medical, iar de acum încolo, toți jucătorii accidentați vor rămâne aici", a mai spus Ralf Rangnick.
Paul Pogba nu a mai jucat pentru Manchester United de la finalul lunii octombrie, atunci când a fost eliminat în partida Liverpool. Acesta a primit 3 etape de suspendare pentru cartonașul roșu primit în urma faultului asupra lui Naby Keita, dar între timp s-a accidentat la un antrenament al naționalei Franței. Din cauza accidentării la coapsă, Paul Pogba este forțat să stea departe de teren aproximativ două luni, el fiind așteptat să revină în luna ianuarie.
Ralf Rangnick se va afla în această seară la a doua partidă din Premier League pe banca celor de la United. Norwich-Manchester United este în această seară de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40