Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick, mulțumit de evoluția "murdară" a lui Manchester United, înaintea duelului cu Brentford

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/12/2021 la 17:25 GMT+2

Manchester United a câștigat toate cele 3 partide sub comanda lui Ralf Rangnick la un singur gol diferență, incluzând victoria cu 1-0 din weekend împotriva celor de la Norwich, urmând să întâlnească marți nou-promovata Brentford.

Ralf Rangnick

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Moraru Viviana
Ralf Rangnick va fi fericit cu o altă "victorie murdară în deplasare" pentru Manchester United, la Brentford, marți seara. United a trecut de Norwich cu 1-0, sâmbătă, grație unui penalty transformat târziu de Cristiano Ronaldo, după ce "diavolii" s-au străduit mare parte din meci să înscrie.
După victoria muncită de pe Carrow Road, Rangnick are 2 victorii din tot atâtea meciuri în Premier League, ca antrenor interimar al celor de la United, acesta acceptând o a treia în deplasarea de marți: "Victoriile cu 1-0 le numim murdare", a spus Rangnick. "În mod normal, acestea sunt cele mai frumoase, dar în a doua repriză, după părerea mea, am acordat prea multe cornere și lovituri libere".

Rangnick, mulțumit cu evoluțiile "murdare" la Man City. David De Gea, erou în meciul cu Norwich

David De Gea a avut o serie de salvări cruciale în ultimul meci de campionat, păstrând astfel poarta lui United curată, acest lucru s-a întâmplat pentru a două oară sub comanda lui Rangnick, care a făcut din apărare o prioritate.
Deși De Gea a fost eroul cu Norwich, antrenorul german susține că echipa a încetat să mai primească goluri pentru s-au apărat colectiv: "Întreaga echipă trebuie să se apere la unison, împreună. Până acum, avem două partide în campionat în care nu am primit gol. Acum este despre următorii pași. E ușor să faci acești pași dacă echipa câștigă partide".
Program etapa 17, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo