Articol scris de Moraru Viviana
Ralf Rangnick va fi fericit cu o altă "victorie murdară în deplasare" pentru Manchester United, la Brentford, marți seara. United a trecut de Norwich cu 1-0, sâmbătă, grație unui penalty transformat târziu de Cristiano Ronaldo, după ce "diavolii" s-au străduit mare parte din meci să înscrie.
După victoria muncită de pe Carrow Road, Rangnick are 2 victorii din tot atâtea meciuri în Premier League, ca antrenor interimar al celor de la United, acesta acceptând o a treia în deplasarea de marți: "Victoriile cu 1-0 le numim murdare", a spus Rangnick. "În mod normal, acestea sunt cele mai frumoase, dar în a doua repriză, după părerea mea, am acordat prea multe cornere și lovituri libere".
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23

Rangnick, mulțumit cu evoluțiile "murdare" la Man City. David De Gea, erou în meciul cu Norwich

David De Gea a avut o serie de salvări cruciale în ultimul meci de campionat, păstrând astfel poarta lui United curată, acest lucru s-a întâmplat pentru a două oară sub comanda lui Rangnick, care a făcut din apărare o prioritate.
Deși De Gea a fost eroul cu Norwich, antrenorul german susține că echipa a încetat să mai primească goluri pentru s-au apărat colectiv: "Întreaga echipă trebuie să se apere la unison, împreună. Până acum, avem două partide în campionat în care nu am primit gol. Acum este despre următorii pași. E ușor să faci acești pași dacă echipa câștigă partide".
https://i.eurosport.com/2021/12/12/3270818.jpg
Premier League
Marcus Rashford, în fața unei decizii importante! Ce temeri are privind viitorul său pe Old Trafford
12/01/2022 LA 09:26
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31