Ralf Rangnick se pregătește să încheie un mandat de interimar la Man United, într-un sezon complet ratat de club. Echipa nu a câștigat niciun trofeu, a ratat calificarea în Liga Campionilor, iar înaintea ultimei etape, la Crystal Palace (duminică, ora 18:00), nu are asigurat nici locul în Europa League în viitorul sezon.
Managerul german a refuzat să-l învinuiască pe Cristiano Ronaldo pentru sezonul slab al clubului, dar admite că atacantul nu este potrivit unui stil de joc cu pressing, pe care a ținut să-l adopte pe Old Trafford.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Per-total, portughezul a fost unul dintre puținii jucători de la Man United care s-au remarcat într-un sezon sumbru. CR7 a marcat 24 de goluri în 39 de jocuri în toate competițiile.

Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... "

Dar el a fost criticat de fani și experți pentru că nu a făcut un pressing sus, o calitate care a ajuns să definească fotbalul lui Ralf Rangnick la cluburile anterioare.
"Nu-l învinovățesc deloc, s-a descurcat grozav în jocurile în care a evoluat. Dar nu este un monstru al pressing-ului", a susșinut Rangnick.
La final de mandat, Rangnick a criticat lipsa de acțiune a clubului în fereastra de transferuri din ianuarie, în special în ceea ce privește întăririle în atac.Dar, pe măsură ce germanul își va asumă un rol în culisele clubui, el a promis că noul manager Erik Ten Hag va avea sprijin pe piața transferurilor.
"Am vorbit despre ultima fereastră de transfer din ianuarie, în care noi și consiliul de conducere am decis să nu semnăm niciun jucător, dar acum este diferit. În această fereastră de vară vor apărea câțiva jucători noi și Erik va avea, de asemenea, o oarecare influență asupra tipului de jucător pe care îl dorește.
Acest lucru [semnarea de jucători noi] se va întâmpla în această fereastră și sperăm că în următoarele două ferestre. Cred că este evident pentru toată lumea, pentru proprietari, conducere și fiecare suporter că avem nevoie de jucători să creștem și să ridicăm nivelul de calitate în cadrul echipei", a declarat Rangnick.
Rangnick va disputa ultimul meci la United ca manager împotriva echipei Crystal Palace, în prezența lui Ten Hag, care va fi în tribună. Însă olandezul nu îl va putea urmări pe Ronaldo, portughezul urmând să absenteze cel probabil, din cauza unei accidentări.
Dar Ten Hag și-a exprimat dorința de a lucra cu portughezul: "Abia aștept să lucrez cu el."
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56