Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor! Ce a declarat

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2022 la 11:39 GMT+2

Ralf Rangnick a declarat că nu s-a gândit să rămână antrenor principal la Manchester United și după încheierea acestui sezon, dar nici nu a negat posibilitatea ca acest lucru să se întâmple.

Rangnick sieht CL-Qualifikation als bestmöglichstes Ziel

Credit imagine: SID

Ralf Rangnick a vorbit, înainte de derby-ul dintre Manchester City și Manchester United, despre posibilitatea ca el să continue ca antrenor principal al "diavolilor roșii" și din sezonul următor.
Deși insistă că nu s-a gândit să rămână pe banca tehnică a celor de la United, Rangnick nici nu a negat că această variantă ar putea să devină realitate. Asta în ciuda faptului că tehnicianul nu este foarte dorit de către jucătorii săi, mai ales de Cristiano Ronaldo.
"N-am idee ce va fi. Nu m-am gândit la asta. Mă concentrez pe meciul de duminică și apoi pe următoarele partide cu Tottenham, Atletico. Nu există timp și spațiu să mă gândesc la altceva decât la meciurile viitoare", a declarat Ralf Rangnick, citat de Manchester Evening News.
Conform unor informații ale sursei citate de la începutul acestui an, șefii lui United vor să-i aducă un înlocuitor permanent lui Ole Gunnar Solskjaer înainte de finalul acestui sezon, favoriți la postul de antrenor principal fiiind Mauricio Pochettino (PSG) și Erik ten Hag (Ajax).
Citește și:

"FRACTURĂ TOTALĂ" ÎNTRE CRISTIANO RONALDO ȘI RALF RANGNICK

Potrivit jurnaliștilor din Spania, relația dintre Cristiano Ronaldo și Ralf Rangnick este "complet fracturată", atacantul portughez fiind convins de faptul că tehnicianul a pierdut total controlul. Germanul a fost adus pentru a schimba traiectoria sezonului "diavolilor roșii", după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, dar United a avut alte rezultate dezamăgitoare și acum este pe locul 4 în clasamentul din Premier League.
Tensiunile au început să se simtă din ce în ce mai mult în vestiar, acolo unde Rangnick nu beneficiază de sprijinul jucătorilor de top ai echipei, în special al lui Cristiano Ronaldo.
Conform publicației spaniole AS, Cristiano Ronaldo este de părere că Rangnick nu are capacitatea de a conduce United și este departe de a avea controlul pe Old Trafford. Și pentru a înrăutăți lucrurile, se pare că antrenorul l-a înfuriat și mai mult pe Ronaldo luna trecută, după ce l-a acuzat pe atacant că nu a făcut nimic în fața porții. Ronaldo este cel mai bun marcator al clubului în acest sezon, dar nu a reușit să înscrie timp de câteva meciuri în campionat, iar Rangnick s-a arătat nemulțumit de performanțele sale.
Atacantul ajuns la 37 de ani nu a ezitat să-și arate frustrările nici în acest sezon, izbucnind în februarie când Rangnick l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă pentru a-l folosi în schimb pe Edinson Cavani. Această decizie a provocat noi tensiuni în echipă, iar Ronaldo le-a transmis deja șefilor de pe Old Trafford că îl dorește pe Mauricio Pochettino pe banca tehnică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo