UPDATE | Potrivit Sky Sports, Ralf Rangnick ar urma să fie numit noul selecționer al Austriei în următoarele 24-48 de ore.
Cu toate acestea, rolul de consultant al lui Manchester United până în 2024 nu ar urma să fie afectat, potrivit sursei mai sus menționate.
Ralf Rangnick a devenit antrenorul interimar al lui Manchester United în noiembrie 2021, după ce echipa de pe Old Trafford s-a despărțit de Ole Gunnar Solksjaer. Germanul a acceptat să o pregătească pe United până la finalul sezonului și a semnat și un contract prin care va deveni consultantul echipei pentru următoarele două sezoane, însă nu a reușit să îi aducă pe "diavoli" pe direcția cea bună.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
ACUM 18 ORE
Știre inițială
Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui Manchester United, a primit o ofertă pentru a prelua naționala Austriei, potrivit Daily Mail. Antrenorul german ar urma să preia rolul de consultant al echipei de pe Old Trafford la finalul acestui sezon, el semnând deja un contract valabil pe două sezoane.
Acest lucru este pe cale să nu se mai întâmple, Rangnick fiind tentat să accepte oferta federației din Austria, după ce Franco Foda a părăsit naționala în luna martie.
Decizia lui Rangnick de a o părăsi pe Manchester United înainte de a începe rolul de consultant ar fi una surprinzătoare, după ce a declarat recent că își dorește să fie implicat în procesul de reconstrucție al echipei, atunci când va sosi Erik Ten Hag.
Citește și:
Cu toate acestea, Ralf Rangnick nu știe încă dacă și Erik ten Hag își dorește să îl aibă alături în calitate de consultant. Olandezul o va părăsi la finalul acestui sezon pe Ajax, urmând să o preia pe Manchester United din vară:
"Bineînțeles că îmi doresc să fac parte din acest proces, dacă se va întâmpla. Dar acum nu știu cum este văzută această idee. Aceasta este întrebarea și este important și cum vede Erik ten Hag lucrurile. Vrea să vorbească cu cineva ca mine? Vrea să lucrăm împreună?
Cât de mult vrea Erik ten Hag părerea și experiența mea? Încă nu am vorbit despre asta. Sunt interesat și simt pentru acest club după cele 5 luni și jumătate petrecute aici. Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi din lume", spunea Ralf Rangnick.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, vinovat pentru ratarea lui Mane! Ce a declarat antrenorul german după finală
IERI LA 08:31
The Emirates FA Cup
Liverpool, lovită de accidentări! Van Dijk a explicat de ce a fost schimbat în finala FA Cup
IERI LA 08:11