Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick și-a intrat deja în rolul de consultant! Sfatul său pentru Ten Hag în legătură cu viitorul lui Ronaldo

Alex Masgras

Actualizat 03/05/2022 la 10:36 GMT+3

Manchester United a câștigat partida de pe teren propriu cu Brentford, scor 3-0, iar Cristiano Ronaldo a fost omul meciului. Portughezul a marcat și a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Ralf Rangnick a declarat că Ronaldo ar trebui să rămână la United și în sezonul următor.

Ralf Rangnick und Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a câștigat cu 3-0 partida de pe teren propriu cu Brentford, în ceea ce a fost ultima reprezentație de pe Old Trafford din acest sezon. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, portughezul marcând un gol și obținând o lovitură de la 11 metri.
Într-un sezon dezamăgitor pentru Manchester United, Ronaldo a marcat seara trecută golul cu numărul 18 din acest sezon de Premier League, ajungând la un total de 24 de reușite în toate competițiile pentru United.
Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui Manchester United, care va deveni consultantul echipei începând cu sezonul viitor, în timp ce va fi și selecționerul Austriei, și-a exprimat opinia în legătură cu viitorul lui Ronaldo la echipă. Germanul consideră că Ronaldo ar trebui să rămână la United:
"Modul în care a jucat în această seară, nu doar pentru că a marcat, dar a scos și un penalty și a ajutat echipa în apărare. De ce să nu facă parte din echipă și sezonul viitor și să o ajute?", a spus Ralf Rangnick. Cu toate acestea, antrenorul german a făcut, din nou, referire la Erik ten Hag, viitorul antrenor al lui Manchester United: "Dar aceasta este o întrebare pentru Erik și Cristiano", a mai spus acesta.
Citește și:

Ralf Rangnick nu este mulțumit de perioada petrecută pe banca lui United

După demiterea lui Ole Gunnar Solksjaer, Ralf Rangnick a fost numit interimar până la finalul sezonului, însă antrenorul german nu a reușit să schimbe fața echipei, Manchester United continuând să aibă prestații și rezultate modeste.
Acum, la finalul sezonului, Ralf Rangnick nu este deloc mulțumit de perioada petrecută pe Old Trafford, în special de ultimele săptămâni, atunci când United a suferit mult:
"Nu sunt complet mulțumit cu aceste șase luni, mai ales cu ultimele patru sau cinci săptămâni. M-aș fi așteptat să ne calificăm în Champions League, acesta era obiectivul", a mai spus Rangnick.
Cu toate acestea, Rangnick rămâne încrezător, fiind de părere că United poate redeveni o forță sub comanda lui Ten Hag: "Câțiva jucători vor pleca, așa că va fi nevoie de jucători noi, jucători de top, iar eu chiar cred asta, dacă toată lumea lucrează împreună în acest proces, o putem readuce pe Manchester United acolo unde ar trebui să fie".
Manchester United se află pe locul 6 în Premier League, cu 58 de puncte, înaintea ultimelor două partide pe care le mai are de disputat în acest sezon. În ultimele două etape, United va avea deplasări la Brighton (7 mai) și Crystal Palace (22 mai).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo