Așteptarea a luat sfârșit pentru Ralf Rangnick, care și-a rezolvat problemele cu viza și permisul de muncă. Cu toate acestea, antrenorul german nu se va afla pe banca lui Manchester United în această seară, la partida cu Arsenal, el urmând să își facă debutul duminică, în partida cu Crystal Palace.
Astfel, în această seară, Michael Carrick se va afla pentru ultima oară pe banca lui Manchester United. Fost secund al lui Ole Gunnar Solskjaer, Carrick are două rezultate pozitive de când a preluat interimatul: o victorie la Villarreal, prin care Manchester United a obținut calificarea în optimile UEFA Champions League și un rezultat de egalitate pe Stamford Bridge, cu liderul Chelsea.
În ceea ce îl privește pe Ralf Rangnick, acesta își va face apariția în fața presei pentru prima oară vineri, atunci când va susține și conferința de presă premergătoare partidei de duminică cu Crystal Palace.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
21/01/2022 LA 10:39
Ralf Rangnick a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu Manchester United, urmând ca după această perioadă să rămână în club încă doi ani, în calitate de consultant.

Michael Carrick încă nu a discutat cu Ralf Rangnick

Înaintea partidei din această cu Arsenal, actualul antrenor interimar, Michael Carrick, a declarat că nu a avut încă oportunitatea de a discuta cu viitorul tehnician al lui United. Acesta a negat că zvonurile legate de implicarea germanului în pregătirea partidei de pe terenul lui Chelsea, mai ales în ceea ce privește netitularizarea lui Cristiano Ronaldo, care a fost decizia sa:
"Nu, din cauza întregului proces cu viza și procesul de muncă nu am apucat să discutăm. Așa că noi am continuat și a funcționat în ultimele două meciuri. Sper că același lucru se va întâmpla și în meciul cu Arsenal", a declarat Michael Carrick.
Manchester United-Arsenal este în această seară de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
20/01/2022 LA 21:52
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | West Ham îl dorește pe Calvert-Lewin, dar Everton cere o sumă uriașă
20/01/2022 LA 16:55