Fanii lui Manchester United nu ar trebui să se aștepte ca problemele echipei să fie rezolvate pe termen scurt. Ralf Rangnick, antrenorul interimar al echipei de pe Old Trafford a anunțat la finalul remizei cu Leicester că este nevoie de câteva perioade de mercato pentru ca United să revină în top.
La începutul sezonului, odată cu transferurile lui Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho sau Rafael Varane, fanii se așteptau la un sezon mult mai bun al echipei, dar la începutul lunii aprilie, singurul obiectiv rămas este acela de a termina pe locul 4 această ediție de Premier League.
Ralf Rangnick a vorbit la finalul partidei de sâmbătă despre reconstrucția de la United și le-a dat exemplu pe Manchester City și Liverpool. Acesta a venit cu câteva idei pentru conducerea echipei, dar este nevoie de timp și răbdare pentru ca rezultatele să apară:
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 2 ORE
"Manchester City și Liverpool au recrutat timp de 5 sau 6 ani. Toate acestea în funcție de modul în care antrenorul vrea să joace. Am spus conducerii ce trebuie să se întâmple la United. Atunci când se va știi noul antrenor trebuie să știi cum vrea să joace și de ce fel de jucători are nevoie. Echipa asta nu duce lipsă de jucători tehnici, poate face mai mult pe partea fizică.
Trebuie luate deciziile corecte în direcția în care vrei să mergi: ce fel de jucători, ce fel de manager și, în fiecare fereastră de transferuri, încerci să iei ce e mai bun. Trebuie să se facă asta, iar dacă se face asta, nu trebuie neapărat să așteptăm trei sau patru ani. Poate în două sau trei perioade de transfer, atunci situația poate fi diferită", a declarat Ralf Rangnick la finalul partidei cu Leicester.

Manchester United a remizat cu Leicester în meciul zilei de sâmbătă din Premier League, 1-1

Citește și:

Manchester United nu a putut să îi facă față lui Leicester din punct de vedere fizic

Sâmbătă seară, Leicester a reușit să plece de pe Old Trafford cu un punct. Echipa lui Brendan Rodgers putea chiar să câștige partida, dacă golul lui James Maddison nu ar fi fost anulat cu câteva minute înainte de final.
Ralf Rangnick crede că jucătorii săi au avut de suferit din cauza lipsei de agresivitate:
"Au fost câteva momente în care am simțit că puteam să fim mai agresivi, dar nu am făcut-o. Trebuie să fie în ADN-ul jucătorului, sincer să fiu. E dificil ca un jucător tehnic să devină un jucător agresiv, care preferă duelurile fizice, iar noi avem mulți jucători tehnici.
Leicester a fost agresivă și fizică în multe momente ale partidei iar noi am avut probleme din această cauză. E dificil să te schimbi. Nu cred că e o problemă de mentalitate, are legătură cu ADN-ul jucătorilor", a mai spus Ralf Rangnick.
Rangnick l-a înlocuit pe Ole Gunnar Solskjaer în luna noiembrie, dar nu a reușit să schimbe fața echipei. Manchester United a fost eliminată încă din optimile de finală ale UEFA Champions League de Atletico Madrid, iar acum se află pe locul 7, la trei puncte de Arsenal, ocupanta locului 4, care are și două partide mai puțin disputate.
Următorul meci al lui Manchester United va fi sâmbătă, în deplasare, pe Goodison Park. Echipa lui Rangnick va merge pe terenul lui Everton, echipă care are nevoie foarte mare de puncte, fiind la doar trei puncte de primul loc retrogradabil.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 6 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 21 ORE