Articol scris de Viviana Moraru
Ralf Rangnick a venit pe banca echipei la sfârșitul lui noiembrie și are ca buget de transferuri pentru ianuarie suma de 100 de milioane de lire sterline. Germanul a câștigat toate partidele din Premier League înainte ca Manchester United să fie lovită de coronavirus și ca meciurile să fie amânate. Cu toate acestea, antrenorul consideră că echipa sa are nevoie de întăriri, transferul unui mijlocaș defensiv fiind ideal, urmând a aduce profunzime și mai multă forță în acest compartiment.
Fred și Scott McTominay au început ca titulari în victoriile împotriva lui Crystal Palace și Norwich, antrenorul mai având și posibilitatea de a-i folosi pe Paul Pogba și Nemanja Matic, cu Donny van de Beek evoluând mai sus, însă aceasta fiind o variantă mai puțin preferată în ultima vreme la Manchester United.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Cine sunt jucătorii aflați pe lista de transferuri la Manchester United
  • Amadou Haidara, starul lui Leipzig, este o țintă pentru United, relațiile bune dintre Rangnick și clubul german putând ajuta la negocierile dintre cele două părți, însă englezii trebuie să țină cont și de faptul ca Haidara va reprezenta Mali în Cupa Africii, luna viitoare.
  • Jude Bellingham este unul dintre starurile Europei la doar 18 ani, Manchester United fiind în cursă pentru semnătura sa și cu rivalii de la Liverpool. Bellingham evoluează în prezent la Dortmund, însă pare tot mai aproape de o revenire acasă.
  • Kalvin Phillips și Declan Rice se află și ei pe lista de transferuri a celor de la United. Cei doi englezi au fost colegi în linia mediană a Angliei, în timpul Campionatului European din vară, și nu au trecut neobservați. Phillips este un jucător cheie în echipa lui Bielsa, în timp ce Declan Rice este și el titular de bază la West Ham. Rice pare cel mai greu de adus pe Old Trafford, United fiind nevoită să facă o ofertă serioasă "ciocănarilor" pentru a-i obține semnătura.
  • Aurelien Tchouameni, mijlocașul francez de 21 de ani ce evoluează la Monaco, este în atenția "diavolilor roșii" încă de vara trecută. Acesta a debutat și în naționala Franței, evoluând alături de Paul Pogba, într-o partidă din Nations League. Tânărul francez este unul dintre cei mai promițători jucători din Ligue 1, devenind astfel o atracție pentru un club imens ca Manchester United.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23