Manchester United are un sezon mult sub așteptări, iar marea problemă a echipei de pe Olf Trafford a fost defensiva. Odată cu trasferul lui Varane se credea că acesta va forma un cuplu solid alături de Maguire, dar lucrurile nu au stat așa, cu mențiunea că francezul a fost o bună perioadă accidentat.
Nici măcar când Varane a jucat lângă Maguire lucrurile nu au funcționat, căpitanul lui United făcând câteva meciuri catastrofale în această stagiune. Astfel, oficialii lui United vor încerca în vară întărirea defensivei, iar Rangnick are sarcina de a identifica soluțiile ideale.
Conform Mirror, germanul și-a fixat deja o țintă clară, dorind să-l aducă la United pe Manuel Akanji, jucătorul Borussiei Dortmund. Sursa citată menționează că Jadon Sancho ar putea fi intermediarul mutării, deoarece are o relație foarte bună cu elvețianul și l-ar putea convinge să meargă pe Old Trafford.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 16 ORE
Citește și:

Rangnick îl vrea pe Manuel Akanji la Man United

Akanji joacă la Dortmund din 2018, dar în vară va intra în ultimul an de contract. Elvețianul a refuzat deja o propunere de prelungire și cei de la Dortmund ar fi dispuși să-l vândă în vară pentru aproximativ 25 de milioane de £, pentru a nu risca să-l piardă gratis în 2023.
De altfel, șefii Borussiei par împăcați cu ideea că Akanji va pleca, dar s-au mișcat excelent, anunțând deja că Niklas Sule va juca din sezonul viitor pe Signal Iduna Park.
Akanji a suferit câteva accidentări la începutul sezonului, dar după ce și-a revenit a avut evoluții constant bune și Rangnick îl consideră omul potrivit pentru a consolida apărarea lui United din sezonul viitor. Pe lângă fapul că este un jucător tânăr (26 de ani) și de calitate, Akanji nici nu ar fi foarte scump, ceea ce le-ar permite "diavolilor" să investească mai mulți bani pentru acoperirea altor posturi, cum ar fi cel de mijlocaș central, mai ales că e posibil ca Pogba să plece.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20