Articol scris de Andrei Nicolae
Rangnick consideră că reconstrucția echipei de pe "Teatrul Viselor" ar trebui să înceapă de la tipul de jucători pe care să îi aducă la club în vară. Neamțul crede că echipa sa are nevoie de jucători dornici de fotbal, care pot aduce un suflu nou la echipă. Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Rangnick a vorbit în detaliu despre situația de la United:
"Este evident că ceva trebuie schimbat, ceva trebuie să fie reconstruit în vară. Echipa se poate descurca cu niște jucători talentați, ‘înfometați’, care vor să își dezvolte cariera. Nu cred că trebuie să fie atât de mult vorba despre a semna nume mari. Nu m-ar deranja nume mari!
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
IERI LA 11:20
Dar pentru mine este imporant despre a fi competitiv, dornic, când te transferi la un club, mereu am crezut asta, nu doar ca un contract mare, un club cu un nume mare, dar următorul pas logic în carieră.
Dacă asta se întâmplă, atunci ai un nivel complet diferit de motivație, de aspirații, de inspirație să joci pentru orice club. Asta ar trebui să fie principala țintă pentru perioada de transferuri din vară."

Postul de antrenor pe Old Trafford vine cu o presiune

Ralf Rangnick a ajuns la Manchester United la sfârșitul lunii noiembrie și se luptă în prezent pentru un loc de Champions League. "Diavolii" se află pe a șasea poziție din clasament, la patru puncte distanță de Arsenal, ocupanta locului patru.
Diferența de valoare între echipa lui Rangnick și restul trupelor de top s-a putut observa însă în meciurile directe, iar cel care va fi numit antrenor al echipei va avea o misiune grea în următorii ani.
Erik ten Hag este considerat favorit să preia echipa din noul sezon, numele său fiind vehiculat alături de Mauricio Pochettino, managerul lui Paris Saint-Germain.
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
IERI LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21