Articol scris de Andrei Nicolae
Decizia de a nu-l include pe starul portughez în primul 11 a șocat pe toată lumea, lusitanul fiind înlocuit de Edinson Cavani. Neamțul a vorbit despre decizia luată pentru MUTV:"Astăzi voi avea nevoie de mai multe sprinturi, de mingi de urmărire și de luptă pentru al doilea balon. Am decis să încep cu Edi pentru că are un profil care se potrivește mai mult pe ceea ce vrem."
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
IERI LA 11:20
Alegerea lui Rangnick a părut una bună în prima repriză, când United a avut mai multă energie decât de obicei și a marcat de trei ori în primele 21 de minute, două reușite fiind anulate însă. După prima repriză, entuziasmul echipei de pe Old Trafford s-a risipit treptat, iar Burnley a reușit să egaleze. Echipa de pe Turf Moor a avut și o șansă de a trece în avantaj, însă De Gea a fost din nou salvatorul "diavolilor" la șutul lui Weghorst.
Rangnick a încercat să repare lipsa sa de inspirație și l-a introdus pe Ronaldo în minutul 68, însă portughezul nu a reușit să dea lovitura. Rezultatul afectează enorm trupa lui Rangnick în lupta pentru un loc de Champions League, locul al patrulea fiind ocupat în prezent de West Ham. De asemenea, în spatele lui United se află Arsenal și Tottenham care au două, respectiv trei meciuri în minus față de "diavoli".
Citește și:

Rangnick nu a învățat din greșelile lui Solskjaer

Nu a fost primul episod din acest sezon în care Ronaldo este lăsat pe bancă. În octombrie, în mandatul lui Solskjaer, norvegianul nu l-a inclus în primul 11 pe portughez într-o partidă încheiata la egalitate în fața celor de la Everton, scor 1-1. Decizia de atunci a adus reproșuri chiar din partea legendei Sir Alex Ferguson:"Întotdeauna trebuie să începi cu cei mai buni jucători", spunea atunci antrenorul scoțian. Rangnick speră că emblema lui United nu va avea un cuvânt de spus din nou, deoarece știe că predecesorul său a fost demis la câteva etape după decizia respectivă.
United are șansa de a recăpăta încrederea fanilor în meciul cu Southampton de sâmbătă, ce va avea loc pe Old Trafford.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21