Articol scris de Andrei Nicolae
Interimarul lui United nu a reușit să aducă liniștea pe Old Trafford și va încheia sezonul cu "diavolii roșii" în afara locurilor de Champions League cel mai probabil. Echipa din Manchester are 55 de puncte, la opt distanță de Arsenal, care are un meci în minus de asemenea.
Rangnick a observat în jumătatea de sezon în care a antrenat echipa din Premier League aspectele care au nevoie de îmbunătățiri și este sigur că venirea lui Ten Hag va aduce un suflu nou în Manchester. Neamțul a vorbit pentru Sky Sports despre viitorul pe care olandezul îl va avea la United.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 12 ORE
"Știind că Erik va fi noul antrenor, cu un proces de recrutare bun și o aducere a unor jucători potriviți, sunt optimist că suporterii și media vor putea vedea o echipă mai bună și în final, o clasare mai bună în campionat. Dacă știi ce vrei să obții, profilurile pozițiilor pe care vrei să le ai, să sperăm că nu va dura așa mult."
Citește și:

Rangnick, despre viitorul lui Ronaldo la United: "Este o întrebare pentru Erik ten Hag"

Rangick a vorbit și despre problema atacanților de la United, Cristiano Ronaldo fiind singurul jucător care a reușit să dea randament în acest sezon. Portughezul a marcat 23 de goluri și a oferit trei pase decisive în 37 de partide în Premier League și Champions League. Întrebat de viitorul lusitanului la echipă, Rangnick a răspuns:
"Asta este o întrebare pe care trebuie să i-o puneți lui Erik ten Hag. A arătat că încă poate fi o componentă vitală a echipei, dar este evident că echipa are nevoie de mai mulți atacanți. Ar trebui să fie doi sau trei atacanți noi sezonul următor, este destul de evident."
Neamțul a afirmat că echipa din Anglia are nevoie de modificări mari în echipa, ci nu de corecții minore, în urma mandatului său scurt în Premier League: "Indiferent de club, este întotdeauna necesar și important să ai nevoie de o idee. Cred că este important să vezi imaginea de ansamblu și apoi să speri că aduci ce mai buni jucători posibili.
Ar trebui să se și potrivească împreună, asta este o problemă de asemenea, nu este doar despre a aduce jucători în defensivă, la mijloc și în atac, este important să cunoști personalitatea jucătorilor astfel încât să se potrivească și să poată bifa standardele acestui club mare."
Manchester United dă piept azi cu Brentford, în antepenultima partidă a lui Rangnick pe banca "diavolilor roșii". Partida de pe Old Trafford începe la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 14 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 15 ORE