Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangnick, despre planurile de viitor ale lui United: "Ar trebui să fie doi sau trei atacanți noi sezonul următor"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/05/2022 la 13:13 GMT+3

Ralf Rangnick va deveni cel mai probabil consultant al clubului de pe Old Trafford din vară și a vorbit despre problemele pe care echipa din Manchester va trebui să le rezolve. Tehnicianul neamț a vorbit despre aspectele care îi vor crea dificultăți lui Erik ten Hag și a subliniat problema atacanților din cadrul echipei.

Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Interimarul lui United nu a reușit să aducă liniștea pe Old Trafford și va încheia sezonul cu "diavolii roșii" în afara locurilor de Champions League cel mai probabil. Echipa din Manchester are 55 de puncte, la opt distanță de Arsenal, care are un meci în minus de asemenea.
Rangnick a observat în jumătatea de sezon în care a antrenat echipa din Premier League aspectele care au nevoie de îmbunătățiri și este sigur că venirea lui Ten Hag va aduce un suflu nou în Manchester. Neamțul a vorbit pentru Sky Sports despre viitorul pe care olandezul îl va avea la United.
"Știind că Erik va fi noul antrenor, cu un proces de recrutare bun și o aducere a unor jucători potriviți, sunt optimist că suporterii și media vor putea vedea o echipă mai bună și în final, o clasare mai bună în campionat. Dacă știi ce vrei să obții, profilurile pozițiilor pe care vrei să le ai, să sperăm că nu va dura așa mult."
Citește și:

Rangnick, despre viitorul lui Ronaldo la United: "Este o întrebare pentru Erik ten Hag"

Rangick a vorbit și despre problema atacanților de la United, Cristiano Ronaldo fiind singurul jucător care a reușit să dea randament în acest sezon. Portughezul a marcat 23 de goluri și a oferit trei pase decisive în 37 de partide în Premier League și Champions League. Întrebat de viitorul lusitanului la echipă, Rangnick a răspuns:
"Asta este o întrebare pe care trebuie să i-o puneți lui Erik ten Hag. A arătat că încă poate fi o componentă vitală a echipei, dar este evident că echipa are nevoie de mai mulți atacanți. Ar trebui să fie doi sau trei atacanți noi sezonul următor, este destul de evident."
Neamțul a afirmat că echipa din Anglia are nevoie de modificări mari în echipa, ci nu de corecții minore, în urma mandatului său scurt în Premier League: "Indiferent de club, este întotdeauna necesar și important să ai nevoie de o idee. Cred că este important să vezi imaginea de ansamblu și apoi să speri că aduci ce mai buni jucători posibili.
Ar trebui să se și potrivească împreună, asta este o problemă de asemenea, nu este doar despre a aduce jucători în defensivă, la mijloc și în atac, este important să cunoști personalitatea jucătorilor astfel încât să se potrivească și să poată bifa standardele acestui club mare."
Manchester United dă piept azi cu Brentford, în antepenultima partidă a lui Rangnick pe banca "diavolilor roșii". Partida de pe Old Trafford începe la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo