Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Marcus Rashford, după ce a fost acuzat că l-a înțepat pe Solskjaer la sărbătorirea golului cu Tottenham

Alex Masgras

Publicat 01/11/2021 la 16:13 GMT+2

Marcus Rashford, introdus în minutul 71 în partida cu Tottenham, a înscris golul care a stabilit scorul final al derby-ului rundei cu numărul 10 din Premier League, 0-3. Atacantul a fost acuzat că l-a înțepat pe Solskjaer după golul marcat, fiind deranjat de decizia norvegianului de a nu îl titulariza în meciul de sâmbătă.

Marcus Rashford (L) and Ole Gunnar Solskjaer (R)

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford a fost rezervă pentru partida pe care Manchester United a disputat-o pe terenul celor de la Tottenham Hotspur, câștigată de echipa lui Ole Gunnar Solskjaer cu scorul de 3-0. Introdus în minutul 71 în locul lui Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford a stabilit scorul final în minutul 86, atunci când a trimis balonul în poarta apărată de Hugo Lloris.
După marcarea golului, Marcus Rashford a avut o reacție normală pentru un atacant care înscrie într-o partidă atât de importantă, mai ales dacă ținem cont de înfrângerea de pe teren propriu cu Liverpool, 0-5.
picture

Tottenham – Man United 0-3. Rashford înscrie al treilea gol pentru "diavolii roșii"

Cu toate acestea, Owen Hargreaves, canadianul care a jucat la Bayern Munchen, Manchester United sau Manchester City, a considerat că bucuria lui Rashford a fost o înțepătură către Ole Gunnar Solskjaer pentru netitularizarea sa, astfel încât englezul i-ar fi răspuns pe teren, prin această reușită:
"Poți vedea la sărbătorirea golului că era nervos antrenorul său. Dar când ai două legende ale fotbalului pe postul tău, e greu să te plângi că nu joci. Solskjaer nu o să îl lase niciodată pe Ronaldo pe bancă, iar Cavani a fost fabulos sezonul trecut. Poate merita să fie introdus mai devreme", a declarat Hargreaves.

Marcus Rashford i-a răspuns pe Twitter lui Owen Hargreaves

După comentariile canadianului referitoare la adresa modului în care a sărbătorit golul marcat din partida cu Tottenham, Marcus Rashford a ținut să îi răspundă fostului mijlocaș. Acesta a postat un mesaj pe Twitter în care se miră de concluzia lui Hargreaves, dând de înțeles că a fost o reacție normală, de ușurare, după o săptămână dificilă pentru jucătorii lui United.
"Nervos pe antrenor? Am câștigat partida! Sărbătorirea acelui gol a fost ușurare pură! A fost o săptămână grea...", a fost mesajul lui Marcus Rashford postat pe contul său de Twitter.
Victoria de pe terenul lui Tottenham o aduce pe Manchester United pe locul 5, cu 17 puncte, după primele 10 etape din Premier League, la egalitate de puncte cu Arsenal. Pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer urmează însă două partide extrem de dificile. Mai întâi, United se va deplasa la Bergamo pentru partida din UEFA Champions League cu Atalanta, după care, în weekend, urmează derby-ul orașului Manchester.
Manchester United-Manchester City este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo