Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Rangnick după zvonurile că va deveni selecționerul Austriei! "Asta am convenit"

Bianca Dumitru

Publicat 29/04/2022 la 08:33 GMT+3

Presa din Anglia a anunțat, înainte de meciul dintre Manchester United și Chelsea, că Ralf Rangnick va prelua în următoarele ore naționala Austriei. Antrenorul a comentat la finalul partidei zvonurile, lăsând de înțeles că nu exclude posibilitatea de a-i pregăti pe austrieci.

Ralf Rangnick - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui Manchester United, a primit o ofertă pentru a prelua naționala Austriei. Presa din Anglia a anunțat joi, înaintea meciului cu Chelsea, că germanul ar urma să fie numit noul selecționer al Austriei în următoarele 24-48 de ore.
După duelul contând pentru a 37-a etapă a Premier League, Rangnick a comentat zvonurile. Tehnicianul a spus că din sezonul viitor va rămâne ca și consultant în cadrul lui Manchester United, însă nu a exclus posibilitatea de a prelua echipa națională pregătită până în luna martie de Franco Foda.
De altfel, jurnaliștii englezi au notat joi că rolul de consultant al lui Manchester United până în 2024 nu ar urma să fie afectat chiar dacă Rangnick va deveni selecționer al Austriei.
Citește și:

Răspunsul lui Rangnick după oferta din Austria

"Să vorbim în seara asta despre Manchester United, aceasta este problema. Pot să confirm că voi continua cu siguranță în rolul de consultant al clubului. Până acum eu și Erik ten Hag nu am vorbit, dar sunt mai mult decât fericit și dispus să ajut la schimbarea lucrurilor în bine.
Acest job mi-ar lăsa timp pentru un alt loc de muncă, dar asta am convenit deja din noiembrie anul trecut", a declarat Ralf Rangnick pentru Sky Sports.
Antrenorul german ar urma să preia rolul de consultant al echipei de pe Old Trafford la finalul acestui sezon, el semnând deja un contract valabil două sezoane.
Până la finalul actualei stagiuni, Manchester United le mai are de înfruntat pe Brentford (acasă), Brighton (în deplasare) și Crystal Palace (în deplasare).
În acest moment, echipa de pe Old Trafford ocupă locul 6 în clasamentul din Premier League, având 55 de puncte, cu 5 mai puțin decât Arsenal, care se află pe a patra poziție, ultima care asigură prezența în următorul sezon de Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo