Articol scris de Andrei Nicolae
Philippe Lamboley, agentul lui Martial, a declarat că atacantul de 26 de ani își dorește o mutare în ianuarie, în condițiile în care francezul nu a mai reușit să figureze în planurile echipei. Jucătorul transferat de la Monaco a fost de puține ori protagonist în echipele construite de fostul antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, iar în prezent accidentările musculare l-au blocat din a-i arăta lui Rangnick valorea sa.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 5 ORE
Managerul german a vorbit înainte de etapa intermediară cu Brentford despre situația creată de Lamboley și a spus că nu a avut vreo discuție cu Martial pe această temă: "Eu nu comunic cu agenții prin intermediul mass-media și al presei. Jucătorul nu a vorbit cu mine sau cu noi despre asta."

Rangnick a spus că vrea ca atacantul să îl anunțe personal că vrea să părăsească echipa

Interimarul a dezvăluit că știa despre problemele medicale ale francezului dinainte de meciul cu cei de la Crystal Palace și că așteaptă ca situația sa să revină la normal: "După ultima ședință de antrenamente dinaintea etapei cu cei de la Crystal Palace, după ce s-a antrenat cu echipa, a informat doctorul și departamentul medical că nu o să fie disponibil din cauza unei dureri la genunchi. Trebuie să așteptăm și vom vedea. Poate va reuși să se antreneze din nou [duminică], dar trebuie să port o discuție cu doctorul prima oară."
Întrebat dacă va vorbi cu Martial după informațiile oferite de agentul său, Rangnick a spus că vrea ca atacantul să îl anunțe personal că vrea să părăsească echipa, ci nu dorește să comenteze pe baza a ce au spus alte persoane. "Dacă vrea să părăsească echipa cu adevărat ar trebui să fie jucătorul cel care anunță conducerea sau pe mine. Nu am vorbit niciodată despre un jucător pe baza mass-media și a agenților lor."
Martial nu se mai află la forma din sezoanele trecute. Francezul avut doar 10 apariții pentru "Diavolii roșii" în acest sezon, marcând un gol la 359 de minute de joc.
https://i.eurosport.com/2021/12/12/3270818.jpg
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 11 ORE
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 12 ORE