Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Rangnick la dorința lui Martial de a părăsi United în iarnă: "Nu a vorbit cu mine despre asta"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/12/2021 la 22:02 GMT+2

Agentul lui Anthony Martial a dezvăluit vineri că francezul dorește să părăsească echipa de pe Old Trafford în iarnă. Cu toate acestea, Ralf Rangnick a declarat că nu a apucat încă să discute cu atacantul său despre acest subiect și că vrea să vorbească personal cu el pe tema viitorului său la club.

Anthony Martial warms up ahead of the Carabao Cup Third Round match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on September 22, 2021 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Philippe Lamboley, agentul lui Martial, a declarat că atacantul de 26 de ani își dorește o mutare în ianuarie, în condițiile în care francezul nu a mai reușit să figureze în planurile echipei. Jucătorul transferat de la Monaco a fost de puține ori protagonist în echipele construite de fostul antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, iar în prezent accidentările musculare l-au blocat din a-i arăta lui Rangnick valorea sa.
Managerul german a vorbit înainte de etapa intermediară cu Brentford despre situația creată de Lamboley și a spus că nu a avut vreo discuție cu Martial pe această temă: "Eu nu comunic cu agenții prin intermediul mass-media și al presei. Jucătorul nu a vorbit cu mine sau cu noi despre asta."

Rangnick a spus că vrea ca atacantul să îl anunțe personal că vrea să părăsească echipa

Interimarul a dezvăluit că știa despre problemele medicale ale francezului dinainte de meciul cu cei de la Crystal Palace și că așteaptă ca situația sa să revină la normal: "După ultima ședință de antrenamente dinaintea etapei cu cei de la Crystal Palace, după ce s-a antrenat cu echipa, a informat doctorul și departamentul medical că nu o să fie disponibil din cauza unei dureri la genunchi. Trebuie să așteptăm și vom vedea. Poate va reuși să se antreneze din nou [duminică], dar trebuie să port o discuție cu doctorul prima oară."
Întrebat dacă va vorbi cu Martial după informațiile oferite de agentul său, Rangnick a spus că vrea ca atacantul să îl anunțe personal că vrea să părăsească echipa, ci nu dorește să comenteze pe baza a ce au spus alte persoane. "Dacă vrea să părăsească echipa cu adevărat ar trebui să fie jucătorul cel care anunță conducerea sau pe mine. Nu am vorbit niciodată despre un jucător pe baza mass-media și a agenților lor."
Martial nu se mai află la forma din sezoanele trecute. Francezul avut doar 10 apariții pentru "Diavolii roșii" în acest sezon, marcând un gol la 359 de minute de joc.
Program etapa 17, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo