Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul argentinianului, la negocieri cu șefii din Premier League

Bianca Dumitru

Publicat 14/05/2022 la 17:26 GMT+3

Paulo Dybala se va despărți la finalul acestui sezon de Juventus, iar presa din Italia anunțase recent că argentinianul s-ar fi înțeles cu Inter. Se pare, însă, că impresarul atacantului negociază și cu echipe din Premier League, cărora le-a cerut un salariu de 8 milioane de euro pentru fotbalist.

Paulo Dybala (Genoa-Juventus)

Credit imagine: Getty Images

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon, când va pleca de la Torino, oficialii bianconerilor confirmând, recent, despărțirea de argentinian.
Unul dintre cluburile la care este dorit este Inter, iar jurnaliștii din Italia au anunțat la începutul lunii mai că fotbalistul ar fi ajuns la un acord cu șefii milanezilor. Conform celor de la Gazzetta dello Sport, Dybala s-ar fi înțeles cu oficialii campioanei en-titre din Serie A, cu care ar urma să semneze un contract pentru următoarele 4 sezoane. Cei de la Inter i-ar fi oferit un salariu de 6 milioane de euro pe an.
În ciuda acestor informații, agentul fotbalistului ar vrea să-i găsească o variantă mai bună. Jorge Antun ar fi fost surprins recent în Londra, unde ar fi discutat cu reprezentanții unor cluburi din Premier League.
Potrivit Sky Sports Italia, impresarul le-ar fi transmis șefilor din Anglia că vrea un salariu de 8 milioane de euro pentru Dybala, inclusiv bonusuri, sumă la care ar trebui să se adauge o primă de instalare.
"Totul este în continuare în aer. Ceea ce este sigur e că luni seară, contra lui Lazio, Dybala va dansa ultimul tango pe teren propriu, după șapte ani", au notat jurnaliștii italieni, care au scris și că din Serie A, pe urmele argentinianului, s-ar afla și AS Roma.
Citește și:

DYBALA NU DUCE LIPSĂ DE OFERTE

Potrivit ESPN, din Premier League, Arsenal, Newcastle, Manchester United și Tottenham sunt interesate de serviciile atacantului de 28 de ani.
Dintre toate aceste echipe, Manchester United este echipa care ar fi început deja discuțiile cu reprezentații lui Paulo Dybala pentru o eventuală mutare pe Old Trafford.
Speculațiile privind destinația fotbalistului nu vor înceta, cel mai probabil, până când nu va fi oficializată mutarea sa și, ținând cont că mai este foarte puțin până la finalul sezonului, cursa pentru semnătura lui Dybala se anunță una extrem de interesantă.
Paulo Dybala a ajuns la Juventus în 2015, atunci când torinezii au plătit 41 de milioane de euro în schimbul său celor de la Palermo. În vârstă de 28 de ani, Paulo Dybala a reușit să înscrie 115 goluri și a oferit 48 de pase decisive pentru Juventus, în aproape 290 de partide disputate în tricoul "Bătrânei Doamne".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo