Totuşi, suma de transfer solicitată pentru Kane a fost considerată prea mare, iar jucătorul ar putea continua la Tottenham şi în următorul sezon. Atacantul a dat de înţeles la finalul sezonului faptul că şi-ar dori o nouă provocare, ţinând cont că Spurs nu este o echipă care să se poată lupta la titlu, iar City s-a arătat extrem de interesată de serviciile sale.
Totuşi, după transferul lui Jack Grealish, este greu de crezut că trupa lui Guardiola va mai investi o sumă atât de mare într-un transfer.
Premier League
Newcastle a perfectat al 3-lea transfer al iernii! Pe cine plătesc saudiții 40 de milioane de €
ACUM 7 ORE

Kane ar putea rămâne la Tottenham

Deşi foarte mulţi specialişti îl vedeau ca şi plecat pe Harry Kane, ţinând cont de interesul echipelor, dar şi de dorinţa lui de a pleca, plecarea lui nu mai este atât de sigură precum era în urmă cu câteva săptămâni.
Alasdair Gold a oferit o actualizare a situaţiei lui Kane, la Gold & Guest Talk Tottenham Podcast: "Sunt intrigat să văd care este situaţia lui Kane şi a oamenilor din jurul său. Mai multe voci din tabăra sa susţin timid faptul că nu este exclus ca jucătorul să rămână la Spurs, ceea ce ar reprezenta o schimbare de atitudine incredibilă. Există mai multe elemente care l-ar putea determina să continue, deşi ar fi o surpriză. Dacă va rămâne, de ce să nu obţină mai mulţi bani, asta are sens şi dacă vă uitaţi la strategia de transferuri a lui Spurs, puteţi spune că se întâmplă ceva interesant acolo", a precizat Gold.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
După spusele lui Gold, aceasta ar fi o întorsătură absolut incredibilă a evenimentelor din ultima vreme. Toate sursele precizau faptul că atacantul va părăsi cu siguranţă Tottenham în această vară, chiar şi acel interviu faimos acordat lui Gary Neville, până la tot ceea ce s-a întâmplat după nunta fratelui său.
Cu toate acestea, acum se pare că va semna un nou contract cu Spurs, ceea ce va reprezenta o mare surpriză în fotbalul internaţional. Va fi o situaţie de urmărit în următoarele săptămâni.
Kane a revenit la antrenamentele lui Tottenham sâmbătă, iar Nuno Espirito Santo, tehnicianul lui Tottenham, a anunţat faptul că Harry Kane va fi în lotul echipei pentru primul meci al noului sezon din Premier League, împotriva campioanei City.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Mutarea lui Lingard la Newcastle, pe cale să pice! "Coțofenele" cred că United cere prea mult
ACUM 9 ORE
Premier League
Noi reguli pentru echipele din Premier League. La câte cazuri de covid pot cere amânarea unui meci
ACUM 9 ORE