Harry Kane și-a dorit foarte mult să plece de la Tottenham în această vară, dar clubul a refuzat ofertele venite de la Manchester City pe numele său.
Cu noul sezon din Premier League deja început și cu numai câteva zile rămase până la sfârșitul perioadei de mercato, Harry Kane și-a dat seama că este imposibil să mai plece și a anunțat oficial că va rămâne la Spurs și în acest sezon.
Vestea a adus entuziasm în jurul grupării londoneze, iar Nuno Espirito Santo a salutat și el decizia atacantului său, care cu siguranță îl va ajuta să se apropie de îndeplinirea obiectivelor.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png

Nuno Espirito Santo: "Suntem cu toții foarte fericiți"

În plus, antrenorul portughez a anunțat că Harry Kane este eligibil pentru a juca în returul cu Pacos de Fereira din paly-off-ul Conference League.
"E o veste fantastică. De când ni s-a alăturat (n.r. de când a revenit din vacanță) Harry a muncit din greu, așa că prețuim asta. Atitudinea sa la antrenamente a fost excelentă.
Harry va fi cu noi. El este o opțiune pentru mâine. Este o veste minunată pentru toată lumea. Suntem cu toții foarte fericiți, este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Suntem încântațică-l vom avea printre noi pentru acest sezon.", a declarat Nuno Espirito Santo, citat de
Tottenham a început perfect noul sezon din Premier League, având maxim de puncte după 2 etape, reușind să le învingă la limită pe Manchester City și Wolverhampton. Londonezii au pierdut cu 1-0 contra portughezilor de la Pacos de Fereira, în manșa tur a play-off-ului Conference League, dar interesul clubului pentru această competiție este unul redus și chiar dacă se va califica în grupe, Spurs va folosi cu precădere rezervele.
Miza cea mare a lui Spurs este Premier League, acolo unde formația din nordul Londrei țintește un loc în Top 4. În etapa a 3-a din cel mai spectaculos campionat de fotbal al lumii, Tottenham va juca pe teren propriu cu Watford, partidă care va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player duminică, 29 august, începând cu ora 16:00
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08