Reacția lui Ronaldo după ce Cavani i-a cedat numărul 7! Cât au de așteptat fanii pentru a-și cumpăra un tricou

Bianca Dumitru

Actualizat 03/09/2021 la 11:56 GMT+3

Cristiano Ronaldo, care s-a întors la Manchester United în această vară, va purta numărul 7, după ce Edinson Cavani a renunțat la acest tricou pentru noul său coechipier. Portughezul i-a mulțumit lui Cavani, considerând că acesta a făcut un "gest incredibil".

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo va juca în continuare în tricoul cu numărul 7. Edinson Cavani a fost de acord să renunțe la acest tricou în favoarea noului său coleg, uruguayanul urmând a purta de-acum pe Old Trafford tricoul cu numărul 21.
După anunțul celor de la Manchester United privind numărul lui Ronaldo, portughezul a reacționat, mulțumindu-i lui Cavani pentru gestul pe care l-a făcut.
"Nu eram sigur dacă va fi posibil să am din nou tricoul numărul 7. Așadar, aș vrea să-i mulțumesc lui Edi pentru acest gest incredibil", a declarat Cristiano pentru site-ul oficial al clubului englez.
Pentru ca Ronaldo să poată îmbrăca tricoul cu numărul 7, a fost nevoie ca oficialii Premier League să-și dea acordul pentru acest schimb de numere al lui Cavani, în condițiile în care regulamentul competiției specifică faptul că un jucător nu-și poate schimba numărul după debutul unui sezon.

United a rămas fără tricouri cu numărul 7

După anunțul oficial privind numărul pe care îl va purta Ronaldo la revenirea pe Old Trafford, fanii lui Manchester United au luat cu asalt magazinul online al clubului, dorindu-și un tricou cu numele starului portughez.
Cererea i-a copleșit pe englezi, care se confruntă acum cu o problemă în condițiile în care furnizorul de echipamente, Adidas, are întârzieri de producție din cauza închiderii unei fabrici din Vietnam. Astfel, potrivit presei din Anglia, tricourile cu numele lui Ronaldo și numărul 7 nu vor putea ajunge la fani mai devreme de luna noiembrie.
Primul meci al lui Ronaldo în tricoul lui Manchester United la revenirea în Premier League ar putea fi cel cu Newcastle, programat pe 11 septembrie, de la ora 17:00. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Manchester United - Newcastle se va juca sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo