Cristiano Ronaldo va juca în continuare în tricoul cu numărul 7. Edinson Cavani a fost de acord să renunțe la acest tricou în favoarea noului său coleg, uruguayanul urmând a purta de-acum pe Old Trafford tricoul cu numărul 21.
După anunțul celor de la Manchester United privind numărul lui Ronaldo, portughezul a reacționat, mulțumindu-i lui Cavani pentru gestul pe care l-a făcut.
"Nu eram sigur dacă va fi posibil să am din nou tricoul numărul 7. Așadar, aș vrea să-i mulțumesc lui Edi pentru acest gest incredibil", a declarat Cristiano pentru site-ul oficial al clubului englez.
Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
ACUM 7 ORE
Pentru ca Ronaldo să poată îmbrăca tricoul cu numărul 7, a fost nevoie ca oficialii Premier League să-și dea acordul pentru acest schimb de numere al lui Cavani, în condițiile în care regulamentul competiției specifică faptul că un jucător nu-și poate schimba numărul după debutul unui sezon.

United a rămas fără tricouri cu numărul 7

După anunțul oficial privind numărul pe care îl va purta Ronaldo la revenirea pe Old Trafford, fanii lui Manchester United au luat cu asalt magazinul online al clubului, dorindu-și un tricou cu numele starului portughez.
Cererea i-a copleșit pe englezi, care se confruntă acum cu o problemă în condițiile în care furnizorul de echipamente, Adidas, are întârzieri de producție din cauza închiderii unei fabrici din Vietnam. Astfel, potrivit presei din Anglia, tricourile cu numele lui Ronaldo și numărul 7 nu vor putea ajunge la fani mai devreme de luna noiembrie.
Primul meci al lui Ronaldo în tricoul lui Manchester United la revenirea în Premier League ar putea fi cel cu Newcastle, programat pe 11 septembrie, de la ora 17:00. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212241.png
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
30/06/2022 LA 14:03