Aston Villa a învins-o cu 2-0 pe Newcastle în meciul din a doua etapă a noului sezon de Premier League, iar primul gol al partidei a fost semnat de Danny Ings. Imaginile cu reușita, pe care mulți oameni o consideră deja golul acestei stagiuni, au făcut înconjurul lumii, execuția fotbalistului de 29 de ani fiind apreciată de toți fanii fotbalului.
După meci, atacantul de 29 de ani, care s-a transferat în această vară la Aston Villa pentru 35 de milioane de euro, a vorbit despre gol și despre victoria obținută, dând dovadă de foarte multă modestie în caracterizarea reușitei sale.
"A fost un gol bun. Ceea ce e mai important este că a contat pentru modul în care s-a desfășurat jocul în continuare. Încă încercăm să ne obișnuim cu diferitele schimbări care se petrec și să ne cunoaștem pe teren.
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 30-a din Premier League
06/04/2021 LA 08:27
Să câștigăm astăzi, după ce s-a întâmplat săptămâna trecută, a fost extrem de important pentru noi. E o victorie uriașă și cred că acum trebuie să ne luam avânt pentru ceea ce urmează", a declarat Danny Ings.

Golul sezonului în Premier League s-a marcat deja. Ings, execuție fabuloasă

https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png

Fanii, înmărmuriți după gol

Fanii lui Aston Villa au fost mult mai entuziasmați de reușita lui Danny Ings, iar reacțiile pe care le-au împărtășit pe rețelele de socializare au devenit virale.
După primele două etape ale sezonului 2021/22, Aston Villa are 3 puncte și este deocamdată pe locul 9 în clasamentul Premier League. În următoarea rundă, echipa lui Dean Smith o va înfrunta pe teren propriu pe nou-promovată Brentford.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 9 ORE
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 15 ORE