Manchester United va juca în ultima etapă pe terenul lui Crystal Palace, punând capăt unui sezon plin de dezamăgiri. Echipa de pe Old Trafford a început sezonul cu Ole Gunnar Solskjaer, dar acesta a fost înlocuit din cauza rezultatelor slabe la finalul lunii noiembrie de Ralf Rangnick, cel care a devenit antrenor interimar.
Înaintea ultimei partide în calitate de interimar, Ralf Rangnick a vorbit despre regretele pe care le are. Germanul consideră că a eșuat în încercarea de a întări spiritul de echipă pe Old Trafford, iar eliminarea din Champions League în fața lui Atletico Madrid se face vinovată pentru prestațiile modeste din ultima perioadă:
"De la meciul cu Atletico, nu am reușit să ne mai găsim forma. Acest lucru are legătură cu încrederea, dar și cu mentalitatea și spiritul de echipă. Pentru mine, aceasta este cea mai mare dezamăgire, că nu am reușit să dezvoltăm acest spirit de echipă. Asta e cea mai mare problemă", a declarat Rangnick.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Citește și:

Jucătorii cu mentalitatea potrivită, soluția pentru ca Manchester United să revină în top

Cele mai mari probleme cu care s-a confruntat Manchester United în acest sezon au avut legătură cu atitudinea jucătorilor de pe teren, fiind criticați în mai multe rânduri de către fanii echipei.
Ralf Rangnick este convins că dacă United va reuși să aducă jucători de calitate, cu mentalitatea potrivită, care să se alăture nucleului de jucători care au demonstrat că sunt suficienți de buni să joace la un asemenea club, echipa de pe Old Trafford poate reveni în top:
"Cred în continuare că există un nucleu de jucători care sunt suficient de buni și merită să joace la acest club. Sper că acei jucători vor rămâne și sezonul viitor.
Dacă aducem jucători cu mentalitatea potrivită, jucători de calitate, sunt pozitiv că putem readuce acest club pe drumul cel bun, înapoi în top. Poate că nu se va întâmpla într-o singură fereastră de transferuri, dar sunt extrem de pozitiv că se poate întâmpla în următoarele două sau trei", a mai spus Ralf Rangnick.
Manchester United se află în acest moment pe locul 6, cu 58 de puncte, dar nu este sigură de prezența în Europa League sezonul viitor. West Ham, ocupanta locului 7, are 56 de puncte, iar United are nevoie de o victorie cu Crystal Palace, pentru a nu sta la mâna "ciocănarilor", care vor juca în ultima etapă pe terenul lui Brighton.
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56