Paul Pogba își încheie contractul cu Man United în această vară, iar mass-media internațională a relatat că francezul ar fi tot mai aproape de PSG.
Dar Man United nu și-a spus ultimul cuvânt. Destul de tăcută până acum în cazul lui Pogba, gruparea de pe Old Trafford ar fi venit în aceste zile cu o ofertă salarială de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Sunt informații că United este dispusă să-i ofere câștigătorului Cupei Mondiale din 2018 un salariu de bază de 400.000 de lire sterline pe săptămână plus bonusuri cu care ar putea ajunge la pragul de jumătate de milion, după cum relatează The Mirror.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23

Revoltă în vestiarul lui Manchester United: "Nu este în ordine"

Dar oferta clubului ar fi provocat furie în vestiarul lui United. Colegii lui Pogba sunt supărați după ce au aflat că oficialii ar fi dispuși să-l facă pe francez cel mai bine plătit jucător din Premier League. Sursa citată spune că jucătorii lui Man United nu cred că mijlocașul merită o creștere atât de mare a salariului, având în vedere că joacă mai rar și nu are nicio reținere să critice clubul și să vorbească despre plecare.
O sursă din cadrul clubului a susținut că va exista revoltă în vestiar dacă Pogba va accepta oferta, ceilalți jucătorii cerând aceeași paritate salarială: "Unii dintre jucători cred că nu este în ordine că Pogba ar putea primi de două ori mai mult decât ei, având în vedere că nu mai este titular meci de meci și vorbește despre plecarea tot timpul".
Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist la Man United, cu 450.000 lire pe săptămână, fiind urmat de portarul David De Gea, cu 375.000 lire pe săptămână. Jadon Sancho și Raphael Varane primesc 300.000 de lire sterline pe săptămână, iar Bruno Fernandes are 250.000 de lire sterline pe săptămână. Căpitanul Harry Maguire câștigă 200.000 de lire sterline pe săptămână.
Pogba, în vârstă de 29 de ani, este curtat de Paris St Germain, Real Madrid și Juventus. Francezul ar putea încasa o sumă considerabilă la semnătură din păostura de jucător liber. Dar este puțin probabil să obțină aceleași salarii pe care i le oferă United în altă parte.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34