Mijlocașul "ciocănarilor" a fost asociat cu echipe precum Chelsea sau Manchester United, în urma prestațiilor sale foarte bune în ultima perioadă. Rice a impresionat și la turneul final de la EURO 2020, unde a fost un jucător esențial în drumul Angliei spre finală.
Rice a vorbit despre situația sa de la clubul londonez și nu a dat vreun semn că se gândește la o mutare din trupa lui David Moyes.
"Toată lumea știe relația mea cu jucătorii de aici, cu antrenorul. Nu m-am plâns niciodată, de fiecare dată când pun tricoul pe mine mă duc acolo și dau sută la sută, iar tot ce se întâmplă în afara terenului se rezolvă de la sine.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
IERI LA 12:04
Cred că nu este deloc în mintea mea [când sunt pe teren]. Nu s-a întâmplat nimic oficial. Mereu am spus asta, până nu se întâmplă ceva concret, nu are niciun sens să se vorbească despre asta pentru că sunt jucătorul lui West Ham, am un contract cu West Ham și o să respect întotdeauna asta. Știu că voi fi căpitanul lui West Ham în acest sezon, știu că este o onoare", a declarat englezul, citat de Mirror.
Citește și:

Rice, deranjat de zvonuri

Mijlocașul lui West Ham a vorbit și despre poveștile care se creează în jurul numelui său și a dezvăluit că nu se simte confortabil să audă mereu zvonuri.
"Nu pot controla asta, tot ce pot controla este să ies acolo și să încerc să fiu cel mai bun. Este deranjant din cauza numerelor care se atașează de numele tău. Nu poți controla asta deloc, dar uneori sunt lucruri pe care le vezi și le citești de care nu vrei să auzi, pentru că nu este adevărat deloc.
Tot ce pot să fac este să ies pe teren și să joc fotbal și să fiu fericit. În ultimele sezoane asta am făcut și astfel managerul și-a pus încrederea în mine, deci toate zvonurile, asta vine cu prestațiile bune, presupun."
Declan Rice este pregătit să înceapă un nou sezon de Premier League alături de West Ham. Trupa lui David Moyes dă piept în prima etapă cu Manchester City, pe London Stadium.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
IERI LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18