Jucătorul de 25 de ani a fost adus de Antonio Conte pentru a construi o echipă care să se bată la trofee în noul sezon. Gruparea din nordul Londrei și-a întărit lotul, Perisic, Bissouma sau Lenglet fiind alți jucători care au fost transferați de oficialii lui Spurs, pe lângă atacantul brazilian.
Richarlison a vorbit pentru pagina oficială de Instagram a celor de la Tottenham despre gândurile care i-au trecut prin minte, la aflarea veștii că este dorit de Antonio Conte:
"Îmi aduc aminte când eram în Brazilia și a venit oferta de la Tottenham, nu mi-a venit să cred. După ce am semnat contractul, cu atât mai mult.
Premier League
Tottenham dă o mică avere pe un jucător pe care-l va folosi abia la anul! Marele pariu al lui Conte
ACUM 16 ORE
Când am ajuns aici am avut fluturi în stomac când a trebuit să îmi văd noii colegi și noua casă. Acum este vorba despre a lucra alături de antrenorul incredibil pe care îl am, alături de coechipieri foarte buni de asemenea. Sper să fac istorie în acest tricou."
Citește și:

Richarlison va debuta în Champions League

Brazilianul a vorbit și despre șansa de a juca în cea mai importantă competiție intercluburi în sezonul viitor și crede că va fi foarte emoționat când va auzi pentru prima dată imnul din postura de jucător aflat pe teren:
"Este un vis, nu-i așa? Acum pot fi pe stadion, ascultând imnul la începutul meciului și jucând în Champions League. Mereu am spus că a fost visul meu să joc în Champions League, iar acum acest vis se va adeveri. Să vedem ce se va întâmpla, sper să încep cu dreptul. Nu știu, poate voi plânge, pentru că va fi un moment special."
Richarlison a vorbit de asemenea despre noul său antrenor și despre oportunitatea de a fi antrenat de Antonio Conte: "Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, nu-i așa? Deci este un privilegiu să fiu aici, să fiu antrenat de el. Cred că voi învăța multe lucrând cu el."
Noul jucător al lui Tottenham nu va putea juca în etapa de deschidere a noului sezon de Premier League, fiind disponibil de-abia din a doua etapă, când Spurs se va deplasa pe Stamford Bridge, pentru întâlnirea cu Chelsea.
Premier League
Tottenham a defilat în prima etapă din Premier League! Spurs, victorie la scor cu Southampton
06/08/2022 LA 15:54
Premier League
Conte își așteaptă jucătorii să iasă la rampă în noul sezon. Obiectivele antrenorului italian
04/08/2022 LA 18:03