Donny Van de Beek a ajuns la Manchester United în august 2020, cei mai mulți fiind de părere că trupa lui Ole Gunnar Solsjkaer a dat lovitura cu transferul mijlocașului sosit de la Ajax. Ajuns acum la 24 de ani, Van de Beek nu a prins foarte multe minute, același lucru continuând și în debutul acestui sezon.
În acest sezon, Van de Beek a prins doar 6 minute în Premier League, fiind titular doar în patru partide de la transferul de la Ajax. De asemenea, la meciul din Champions League contra celor de la Villarreal, atunci când a înțeles că nu va intra pe teren după ce făcuse încălzirea, a avut o reacție prin care și-a arătat nemulțumirea față de deciziile antrenorului, aruncând guma de mestecat, în timp ce colegii de pe banca de rezerve încercau să îl calmeze.
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM 2 ORE

Rio Ferdinand crede că Van de Beek este prea politicos

Rio Ferdinand, fostul mare jucător al celor de la Manchester United, este de părere că a identificat problema cu care se confruntă mijlocașul olandez. Ferdinand este de părere că Van de Beek este prea politicos vis-a-vis de această situație în care se află.
https://i.eurosport.com/2019/06/12/2613151.jpg
"Cred că Donny Van de Beek este un băiat bun, un tip foarte calm și relaxat. Cred că este o situație foarte amuzantă, pentru că dacă ar fi fost un tip vocal, băiat rău, ar fi fost dat afară. Nu ar mai fi fost la Manchester United. Dar uneori poți fi prea politicos într-o anumită situație, iar asta este problema cu care se confruntă el.
M-am întâlnit cu el în urmă cu câteva zile și i-am spus să muncească în continuare, indiferent de ce se întâmplă. Aceste experiențe te construiesc, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că pe viitor își va aminti de aceste momente și va realiza că l-au făcut mai puternic. Poate folosi acest lucru în favoarea lui", a spus Rio Ferdinand pentru canalul de youtube FIVE.
Presa din Anglia a scris despre faptul că Manchester United caută să renunțe la mijlocașul olandez, printre cei interesați de Van de Beek fiind Rafa Benitez, antrenorul lui Everton.
Premier League
Klopp, furios după derby! Germanul crede că arbitrului i-a fost milă de jucătorii lui United
ACUM 16 ORE
Premier League
Walter Smith, fostul secund al lui Ferguson, s-a stins din viață la 73 de ani! Mesajul lui Sir Alex
ACUM 17 ORE