Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rio Ferdinand a identificat problema lui Van de Beek la Manchester United și i-a oferit un sfat

Alex Masgras

Actualizat 06/10/2021 la 19:08 GMT+3

Donny Van de Beek traversează o perioadă dificilă la Manchester United, mijlocașul olanedez nereușind să prindă minute în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Rio Ferdinand, fosta legendă a lui Manchester United, a identificat problema cu care se confruntă acesta și are un sfat pentru Van de Beek.

Donny van de Beek is yet to start a Premier League game for Man Utd

Credit imagine: Getty Images

Donny Van de Beek a ajuns la Manchester United în august 2020, cei mai mulți fiind de părere că trupa lui Ole Gunnar Solsjkaer a dat lovitura cu transferul mijlocașului sosit de la Ajax. Ajuns acum la 24 de ani, Van de Beek nu a prins foarte multe minute, același lucru continuând și în debutul acestui sezon.
În acest sezon, Van de Beek a prins doar 6 minute în Premier League, fiind titular doar în patru partide de la transferul de la Ajax. De asemenea, la meciul din Champions League contra celor de la Villarreal, atunci când a înțeles că nu va intra pe teren după ce făcuse încălzirea, a avut o reacție prin care și-a arătat nemulțumirea față de deciziile antrenorului, aruncând guma de mestecat, în timp ce colegii de pe banca de rezerve încercau să îl calmeze.

Rio Ferdinand crede că Van de Beek este prea politicos

Rio Ferdinand, fostul mare jucător al celor de la Manchester United, este de părere că a identificat problema cu care se confruntă mijlocașul olandez. Ferdinand este de părere că Van de Beek este prea politicos vis-a-vis de această situație în care se află.
Rio Ferdinand crede că Van de Beek este prea politicos
"Cred că Donny Van de Beek este un băiat bun, un tip foarte calm și relaxat. Cred că este o situație foarte amuzantă, pentru că dacă ar fi fost un tip vocal, băiat rău, ar fi fost dat afară. Nu ar mai fi fost la Manchester United. Dar uneori poți fi prea politicos într-o anumită situație, iar asta este problema cu care se confruntă el.
M-am întâlnit cu el în urmă cu câteva zile și i-am spus să muncească în continuare, indiferent de ce se întâmplă. Aceste experiențe te construiesc, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că pe viitor își va aminti de aceste momente și va realiza că l-au făcut mai puternic. Poate folosi acest lucru în favoarea lui", a spus Rio Ferdinand pentru canalul de youtube FIVE.
Presa din Anglia a scris despre faptul că Manchester United caută să renunțe la mijlocașul olandez, printre cei interesați de Van de Beek fiind Rafa Benitez, antrenorul lui Everton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo