Jucătorul de 37 de ani și-a anunțat intențiile de a părăsi clubul din Premier League, după ce nu s-a prezentat la antrenamentele ținute de Erik ten Hag. Lusitanul a luat deja o decizie cu privire la viitorul său și este hotărât să părăsească Manchester United, la doar un an după ce a revenit la clubul unde a devenit un jucător de talie mondială.
Rio Ferdinand, fostul fundaș al "diavolilor", a vorbit în cadrul podcastului său, FIVE, despre situația în care se află cele două tabere și nu crede că oficialii lui United îl vor lăsa să plece pe lusitan. Englezul crede că Ronaldo poate pleca de la clubul din Premier League încă din această vară doar dacă trupa lui Ten Hag face rost de semnătura lui Lewandowski:
"Nu o văd să se întâmple, omule. Nici nu pot să mă gândesc la asta, deoarece trebuie să privești toata situația. A început perioada de transferuri, iar daca United îl lasă, Haaland și Nunez, probabil primii doi de pe lista ta, au semnat cu alte cluburi.
Premier League
Erik ten Hag dorește întăriri! Man United, gata să ofere 50 de milioane de € pentru un atacant
ACUM 18 ORE
Singura persoană care poate îl poate înlocui, în care aș avea încredere, care probabil este capabil să o facă, este Lewandowski. Dar el pare că are inima îndreptată către Barcelona, dacă ei pot să finalizeze această afacere. Singurul mod prin care văd să se întâmple este dacă United îl poate lua pe Lewandowski, iar apoi Ronaldo poate pleca.
E singura cale prin care asta se întâmplă, dacă United nu poate lua un înlocuitor care să marcheze 20 sau 25 de goluri sezonul viitor în afară de Lewandowski sau de altcineva care poate fi luat, nu văd ca afacerea aceasta [plecarea lui Ronaldo] să se întâmple deloc."

Ferdinand îl compătimește pe Ronaldo

Legenda de pe Old Trafford a vorbit în continuare despre atacantul portughez și crede că intenția lusitanului de a părăsi clubul este complet justificată, ca urmare a situației în care se află United:
"Oricine care este vrea să câștige meciuri de fotbal sau trofee, oricine care este obișnuit să fie în fiecare an în topul clasamentului în lupta pentru trofee, iar apoi subit să nu mai fie și nici măcar să nu se califice în Champions League, nu poți sta acolo și să te aștepți ca el să fie fericit. Evident că este nefericit"
Cristiano Ronaldo își va decide viitorul în această vară, iar la momentul actual lusitanul explorează alături de agentul său posibilele destinații pentru sezonul 2022-23.
Premier League
Manchester United continuă să caute un atacant! Care este noua țintă a lui Ten Hag
IERI LA 13:14
Premier League
Manchester United - Liverpool, fără fanii "diavolilor"? Protest masiv pregătit de suporteri
14/08/2022 LA 17:54