Roberto Firmino va lipsi cel puțin în 6 meciuri pentru Liverpool, din cauza accidentării pe care a suferit-o miercuri, în Liga Campionilor, în partida cu Atletico Madrid. Astfel, el va rata, printre altele, confruntările cu Arsenal și Everton. Confruntările din Liga Campionilor nu mai reprezintă o grijă pentru Jurgen Klopp & Co, din moment ce echipa și-a asigurat matematic locul 1.
Roberto Firmino a intrat după pauză în partida Liverpool – Atletico, dar a rezistat în teren numai 32 de minute, din cauza unei accidentări. El a fost înlocuit cu Divock Origi.
Premier League
Un club mare din Anglia își dă afară antrenorul. Lovitură de teatru: Mourinho îi poate lua locul
ACUM 14 ORE
Jurgen Klopp a confirmat azi că problemele brazilianului sunt la tendon și destul de serioase. El ar urma să lipsească de la următoarele jocuri: "Veștile nu sunt bune în privința lui Bobby. Nu știm exact cât timp va fi indisponibil, dar nu va reveni imediat după pauza internațională. Va urma o perioadă de recuperare".
Pentru Liverpool urmează câteva meciuri tari în Premier League, primul fiind chiar duminică, la West Ham United. Firmino nu va fi în lot pentru această întâlnire și foarte probabil nici pentru jocurile cu Arsenal și Everton.

Roberto Firmino a realizat un hattrick cu Watford

The Reds au avut un parcurs fără înfrângere în acest sezon, indiferent de competiția în care au evoluat. Au disputat în total 16 meciuri, dintre care 10 în Premier League, unde sunt totuși pe locul secund după Chelsea, la o distanță de 3 puncte. Formația lui Jurgen Klopp este creditată cu șanse mari la titlu, dar pe cât posibil trebuie să evite accidentările pentru a duce ritmul de azi până la final. Bătălia cu Chelsea și Manchester City se anunță aprigă până la final.
După victoria cu 5-0 a lui Liverpool împotriva rivalilor de la Manchester United, Paul Scholes a declarat: "Văzând Liverpool pe Old Trafford și câștigând atât de convingător, cred că îi va face pe Manchester City să-și facă griji. Chelsea... Nu sunt sigur, au fost grozavi și cred că sunt mai buni decât le dau eu credit, dar cred că lupta este între Liverpool și Manchester City în acest sezon".
Roberto Firmino a avut evoluții bune la Liverpool până acum, reușind să înscrie 6 goluri în toate competițiile. Jucătorul în vârstă de 30 de ani și-a trecut în cont și un hattrick, cu Watford, într-o altă partidă câștigată cu 5-0 de Liverpool.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Premier League
Fotbal magic la West Ham United – Chelsea. Recordul negativ al lui Thomas Tuchel
IERI LA 14:49
Premier League
Unde va fi făcută statuia lui Sir Alex Ferguson
IERI LA 13:14