Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roberto Firmino ratează câteva meciuri tari ale echipei Liverpool, accidentarea suferită cu Atletico fiind serioasă

Andrei Nicolae

Actualizat 05/11/2021 la 17:35 GMT+2

Roberto Firmino s-a accidentat într-o perioadă în care era în formă. El a contribuit la rezultatele echipei din acest sezon cu 6 goluri.

WATFORD, ENGLAND - OCTOBER 16: Roberto Firmino of Liverpool celebrates after scoring their side's third goal during the Premier League match between Watford and Liverpool at Vicarage Road on October 16, 2021 in Watford, England. (Photo by Justin Setterfie

Credit imagine: Getty Images

Roberto Firmino va lipsi cel puțin în 6 meciuri pentru Liverpool, din cauza accidentării pe care a suferit-o miercuri, în Liga Campionilor, în partida cu Atletico Madrid. Astfel, el va rata, printre altele, confruntările cu Arsenal și Everton. Confruntările din Liga Campionilor nu mai reprezintă o grijă pentru Jurgen Klopp & Co, din moment ce echipa și-a asigurat matematic locul 1.
Roberto Firmino a intrat după pauză în partida Liverpool – Atletico, dar a rezistat în teren numai 32 de minute, din cauza unei accidentări. El a fost înlocuit cu Divock Origi.
Jurgen Klopp a confirmat azi că problemele brazilianului sunt la tendon și destul de serioase. El ar urma să lipsească de la următoarele jocuri: "Veștile nu sunt bune în privința lui Bobby. Nu știm exact cât timp va fi indisponibil, dar nu va reveni imediat după pauza internațională. Va urma o perioadă de recuperare".
Pentru Liverpool urmează câteva meciuri tari în Premier League, primul fiind chiar duminică, la West Ham United. Firmino nu va fi în lot pentru această întâlnire și foarte probabil nici pentru jocurile cu Arsenal și Everton.

Roberto Firmino a realizat un hattrick cu Watford

The Reds au avut un parcurs fără înfrângere în acest sezon, indiferent de competiția în care au evoluat. Au disputat în total 16 meciuri, dintre care 10 în Premier League, unde sunt totuși pe locul secund după Chelsea, la o distanță de 3 puncte. Formația lui Jurgen Klopp este creditată cu șanse mari la titlu, dar pe cât posibil trebuie să evite accidentările pentru a duce ritmul de azi până la final. Bătălia cu Chelsea și Manchester City se anunță aprigă până la final.
După victoria cu 5-0 a lui Liverpool împotriva rivalilor de la Manchester United, Paul Scholes a declarat: "Văzând Liverpool pe Old Trafford și câștigând atât de convingător, cred că îi va face pe Manchester City să-și facă griji. Chelsea... Nu sunt sigur, au fost grozavi și cred că sunt mai buni decât le dau eu credit, dar cred că lupta este între Liverpool și Manchester City în acest sezon".
Roberto Firmino a avut evoluții bune la Liverpool până acum, reușind să înscrie 6 goluri în toate competițiile. Jucătorul în vârstă de 30 de ani și-a trecut în cont și un hattrick, cu Watford, într-o altă partidă câștigată cu 5-0 de Liverpool.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo