Roberto Firmino va lipsi cel puțin în 6 meciuri pentru Liverpool, din cauza accidentării pe care a suferit-o miercuri, în Liga Campionilor, în partida cu Atletico Madrid. Astfel, el va rata, printre altele, confruntările cu Arsenal și Everton. Confruntările din Liga Campionilor nu mai reprezintă o grijă pentru Jurgen Klopp & Co, din moment ce echipa și-a asigurat matematic locul 1.
Roberto Firmino a intrat după pauză în partida Liverpool – Atletico, dar a rezistat în teren numai 32 de minute, din cauza unei accidentări. El a fost înlocuit cu Divock Origi.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Jurgen Klopp a confirmat azi că problemele brazilianului sunt la tendon și destul de serioase. El ar urma să lipsească de la următoarele jocuri: "Veștile nu sunt bune în privința lui Bobby. Nu știm exact cât timp va fi indisponibil, dar nu va reveni imediat după pauza internațională. Va urma o perioadă de recuperare".
Pentru Liverpool urmează câteva meciuri tari în Premier League, primul fiind chiar duminică, la West Ham United. Firmino nu va fi în lot pentru această întâlnire și foarte probabil nici pentru jocurile cu Arsenal și Everton.

Roberto Firmino a realizat un hattrick cu Watford

The Reds au avut un parcurs fără înfrângere în acest sezon, indiferent de competiția în care au evoluat. Au disputat în total 16 meciuri, dintre care 10 în Premier League, unde sunt totuși pe locul secund după Chelsea, la o distanță de 3 puncte. Formația lui Jurgen Klopp este creditată cu șanse mari la titlu, dar pe cât posibil trebuie să evite accidentările pentru a duce ritmul de azi până la final. Bătălia cu Chelsea și Manchester City se anunță aprigă până la final.
După victoria cu 5-0 a lui Liverpool împotriva rivalilor de la Manchester United, Paul Scholes a declarat: "Văzând Liverpool pe Old Trafford și câștigând atât de convingător, cred că îi va face pe Manchester City să-și facă griji. Chelsea... Nu sunt sigur, au fost grozavi și cred că sunt mai buni decât le dau eu credit, dar cred că lupta este între Liverpool și Manchester City în acest sezon".
Roberto Firmino a avut evoluții bune la Liverpool până acum, reușind să înscrie 6 goluri în toate competițiile. Jucătorul în vârstă de 30 de ani și-a trecut în cont și un hattrick, cu Watford, într-o altă partidă câștigată cu 5-0 de Liverpool.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 17 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 20 ORE