Guvernul Marii Britanii l-a autorizat pe patronul Roman Abramovich să injecteze suma de 33 de milioane de lire sterline în conturile clubului de fotbal Chelsea, pentru plata activităţilor curente şi evitarea căderii în ruină a campioanei Europei.
Decizia face parte din pachetul de măsuri aprobat miercuri pentru uşurarea situaţiei clubului Chelsea, care operează în condiţiile unei noi licenţe speciale guvernamentale din cauza sancţiunilor impuse oligarhului rus de guvernul britanic.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 3 ORE

Suma venită de Roman Abramovich va fi folosită pentru plata salariilor

Chelsea are lunar de plătit salarii de 28 de milioane de lire sterline, astfel că marea majoritate a sumei primită de la Abramovich va avea această destinaţie.
În plus, clubul londonez a primit permisiunea de a vinde bilete la meciurile din Liga Campionilor, Cupa Angliei şi meciurile echipei feminine de acasă şi din deplasare. La meciurile de acasă din Premier League, Chelsea nu poate vinde bilete, însă are voie la meciurile din deplasare. Însă aceste venituri nu vor merge în visteria lui Chelsea, ci către UEFA şi Federaţia engleză de fotbal, în aşteptarea momentului când situaţia clubului se va schimba cu vânzarea către un alt patron.
Chelsea va juca împotriva lui Real Madrid pe 6 aprilie în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, iar apoi va întâlni echipa Crystal Palace în semifinalele în Cupei Angliei, în weekend-ul 16-17 aprilie, pe Wembley.
Sursa: Agerpres
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 7 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 21 ORE