Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Romelu Lukaku ''are șase săptămâni pentru a-și salva cariera la Chelsea"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/04/2022 la 18:13 GMT+3

Joe Cole, fost jucător al lui Chelsea, susține că situația este destul de critică pentru Romelu Lukaku, transferat în vara trecută de la Inter Milano pentru 115 milioane de euro.

Romelu Lukaku disperato dopo il gol fallito in Chelsea-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Odată cu apropierea sfârșitului sezonului, presiunea crește pe umerii belgianului Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea încercând să arate că merită să mai rămână pe Stamford Bridge, scrie Le Soir.
Chelsea a avansat duminică în finala Cupei Angliei învingând pe Crystal Palace cu 2-0, iar Romelu Lukaku a jucat în ultimul sfert de oră, fără a convinge însă.

Romelu Lukaku, analizat după fiecare evoluție

Fiecare evoluție a sa este acum analizată și fiecare dintre ratările lui îi fac pe oameni să vorbească despre viitorul lui la Londra. Așa a fost și după această semifinală în care Lukaku a ratat o ocazie chiar spre sfârșitul jocului, lovind bara de la mică distanță.
Pentru Joe Cole, fost jucător al lui Chelsea, situația este critică pentru belgianul care a ajuns la clubul vara trecută în schimbul a 115 milioane de euro.
''Are șase săptămâni pentru a-și salva cariera la Chelsea", a spus Cole la ITV după acel meci. "Te uiți la Timo Werner care nu renunță și oferă dacă nu există. Lukaku vrea să fie punctul central, dar ratează o oportunitate și atunci în studio spunem: dacă nu e, nu e", a spus Cole.
Chelsea este în prezent pe locul 3 în Premier League, cu 62 puncte după 32 de etape, la 12 puncte de liderul Manchester City. Iar miercuri, de la ora 21:45, înfruntă Arsenal într-un meci restanță.
Sursa: Agerpres
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo