Odată cu apropierea sfârșitului sezonului, presiunea crește pe umerii belgianului Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea încercând să arate că merită să mai rămână pe Stamford Bridge, scrie Le Soir.
Chelsea a avansat duminică în finala Cupei Angliei învingând pe Crystal Palace cu 2-0, iar Romelu Lukaku a jucat în ultimul sfert de oră, fără a convinge însă.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 13 ORE

Romelu Lukaku, analizat după fiecare evoluție

Fiecare evoluție a sa este acum analizată și fiecare dintre ratările lui îi fac pe oameni să vorbească despre viitorul lui la Londra. Așa a fost și după această semifinală în care Lukaku a ratat o ocazie chiar spre sfârșitul jocului, lovind bara de la mică distanță.
Pentru Joe Cole, fost jucător al lui Chelsea, situația este critică pentru belgianul care a ajuns la clubul vara trecută în schimbul a 115 milioane de euro.
''Are șase săptămâni pentru a-și salva cariera la Chelsea", a spus Cole la ITV după acel meci. "Te uiți la Timo Werner care nu renunță și oferă dacă nu există. Lukaku vrea să fie punctul central, dar ratează o oportunitate și atunci în studio spunem: dacă nu e, nu e", a spus Cole.
Chelsea este în prezent pe locul 3 în Premier League, cu 62 puncte după 32 de etape, la 12 puncte de liderul Manchester City. Iar miercuri, de la ora 21:45, înfruntă Arsenal într-un meci restanță.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 15 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 17 ORE