Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Romelu Lukaku s-a reîntors la antrenamentele echipei Chelsea, după aproape o lună de absență

Andrei Nicolae

Publicat 16/11/2021 la 14:02 GMT+2

Romelu Lukaku a ratat ultimele 5 partide oficiale ale echipei sale. Atacantul belgian ar putea reveni în partida Leicester – Chelsea, programată sâmbătă, de la ora 14:30, în etapa a 12-a din Premier League. Jocul va fi în direct pe Eurosport 1.

Ist momentan nicht in Topform: Romelu Lukaku

Credit imagine: SID

Romelu Lukaku, atacantul echipei Chelsea, a reluat antrenamentele, după o pauză de aproape o lună de la accidentarea sa, şi ar putea face parte din lotul londonezilor în acest weekend, la meciul cu Leicester City, în etapa a 12-a din Premier League.
Jucătorul belgian, cel mai scump jucător din istoria clubului Chelsea, a suferit o leziune la glezna dreaptă în meciul de pe Stamford Bridge cu formaţia suedeză Malmo FF (4-0), disputat pe 20 octombrie în Liga Campionilor.

Romelu Lukaku a marcat ultimul gol pentru Chelsea în septembrie

Personalul medical al lui Chelsea a estimat la 2-3 săptămâni perioada de indisponibilitate a atacantului, însă accidentarea acestuia s-a dovedit mai gravă decât s-a crezut inițial.
"Big Rom" a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei londoneze, precum şi ultima acţiune din acest an a selecţionatei Belgiei.
Luni, Lukaku s-a prezentat la centrul de pregătire de la Cobham, din sudul Londrei, unde şi-a reluat pregătirile cu alergări uşoare, iar următoarea etapă este de a se antrena alături de coechipierii săi.
Antrenorul Thomas Tuchel speră să-l includă pe atacantul belgian în grupul pentru meciul cu Leicester City. Lukaku, pentru care londonezii au plătit în vară 115 milioane euro echipei italiene Inter Milano, a marcat ultimul său gol pentru Chelsea în data de 14 septembrie.
Londonezii sunt pe primul loc în Premier League după 11 etape, având un avans de 3 puncte față de Manchester City și West Ham United.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa foto: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo