Gazzetta dello Sport scrie că Inter Milano a acceptat o ofertă de 115 milioane de euro pentru Romelu Lukaku, din partea lui Chelsea. Atacantul belgian nu a fost prezent nici la antrenamentul de astăzi și nu va juca nici în meciul amical de mâine, cu Parma. Totul pentru a nu risca o accidentare care să blocheze transferul în ultimul moment.
Informația a fost publicată și de jurnalistul Fabrizio Romano, renumit pentru credibilitatea sa în materie de transferuri.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Romelu Lukaku se întoarce în Premier League!

Romelu Lukaku a făcut un sezon excelent în Serie A, reuşind 24 de goluri şi 11 pase decisive. El a contribuit serios și la câştigarea primului titlu pentru Inter, după o pauză de 11 ani.De când a venit în Italia, Lukaku și-a regăsit forma, după o perioadă nu foarte bună la Manchester United.
Evoluțiile bune ale belgianului au atras atenția oficialilor de pe Stamford Bridge.
După ce mutarea se va oficializa, Lukaku va deveni cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea și al doilea din Premier League.
Până acum, Kai Havertz era cea mai scumpă achiziție pe care Chelsea a făcut-o. 80 de milioane de euro a costat Havertz.
Jack Grealish s-a transferat recent la Manchester City și a devenit cel mai scump transfer din istoria Premier League. 117.5 milioane de euro au achitat "cetățenii" celor de la Aston Villa pentru Grealish. Lukaku se va clasa pe 2 în acest top.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06